Служител на МВР почти уби жена при ПТП, но не го разследват

  • 09 ноември 2015 11:42

  • 2533
  • 5
Служител на МВР почти уби жена при ПТП, но не го разследват
© Булфото

Семейството на жената, ранена при тежка катастрофа на пътя Пловдив – Пазарджик миналата седмица, търси свидетели на инцидента, съобщава Нова телевизия.

След инцидента 41-годишната жена, която е шофирала, е в тежко състояние. Близките се опасяват, че случаят ще бъде потулен и търсят хора, които могат да помогнат с информация.

Цветана Николова е от Пазарджик. Във вторник на път за работа тя катастрофира в района на „9-ти километър” край Пловдив. Жената предприела изпреварване. В същия момент другият водач натиснал газта и блъснал колата на Цветана. При удара двата автомобила се отклонили и се забили в крайпътно дърво. Пострадалата е откарана в пловдивска болница. Отстранен е далакът й. В следващите шест месеца потрошеният й крак ще бъде в гипс. Счупена е и едната й ръка.

В момента близките на Цветана търсят очевидци на катастрофата, защото се съмняват в обективното разследване на случая. Причината – виновният водач в служител на МВР. Срещу него не е образувано дисциплинарно производство. Не е започнала и проверка. Засега няма други свидетели на катастрофата, освен двамата участници в мелето.

„Нека всичко да бъде обективно и да се разбере кой е виновен и е причинил това нещо. Опасявам се, че може да се случи нещо с добри адвокати и връзки и невинния да стане виновен. И така да кажат, че жертвата сама е паднала и сама се е ударила”, призовава съпругът на Цветана.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2533 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
a

2015.12.15 | 11:13

5
Що да не се спаси милиционерчето, тая го е изпреварила и на прибиране го е засекла, както правят повечето идиоти. И сега търси под вола теле. Да ама да си прочете закона при изпреварване кой какво е длъжен и да знае, че съдът работи по закон и с доказателства а не според общественото мнение.

2015.12.15 | 11:12

4
Е да, еничарите са недосегаеми за закона, нали довчера крещяха "Ние сме държавата"! Ще дойде и вашето време псета еничарски!
666

2015.12.15 | 11:12

3
Ще дойде и твоето време,псе българско, да търсиш полиция ама няма да я намериш, няма я от 15 години насам и няма да я има.

2015.11.10 | 14:50

2
Милиционерчето ще се спаси естествено, вижте какво става! Шайка мутри си правят каквото искат и ние чакаме да ни пазят. Пътя е само извън тази необикновенно тъпа,скапана и проста страна.
777

2015.11.10 | 13:58

1
другият водач натиснал газта и блъснал колата на Цветана. ........................................ТИПИЧНО ЗА БЪЛГАРИНА....

Добави коментар

Водещи новини