Летящи чинии кръжат над Черно море

  • 08 ноември 2015 20:51

  • 20852
  • 17
Летящи чинии кръжат над Черно море
©

Десетки летящи чинии са били засечени над Черно море и край украинския град Севастопол през последния месец.
Става дума за гигантски сфери, които излъчвали светлина, обясни пред „Телеграф“ мексиканският журналист Хайме Маусан по време на дискусия за алтернативните форми на живот, организирана в Руския културно-информационен център в София.

Повече от 30 г. той работи с уфолози от цял свят и колекционира видеа и снимки на НЛО. По думите му космическите кораби се появяват по-често на места със силна енергия - при вулканични изригвания, земетресения или войни. Ето защо учените уфолози смятат, че сегашната активност на НЛО е свързана именно с природно явление, предстояща война или ядрено въоръжаване. Последните данни за летящи чинии в района на Севастопол са отпреди 2 седмици, обясни още Маусан.

Думите на мексиканеца бяха потвърдени от проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания към БАН. Той разказа, че учените от цял свят са намерили зависимост между войните, природните явления и появата на извънземни. „През Втората световна война Сталин е получавал десетки рапорти за неидентифицирани летящи обекти по времето на битките при Курската дъга и битката при Сталинград. Разказвал ми го е моят учител акад. Яков Зелдович. Сталин не обръщал много внимание на рапортите за НЛО по време на войната. Пет години след победата той привикал акад. Сергей Корольов и му връчил няколко дебели папки с информация. Три дни по-късно Корольов обявил, че нещата от тези папки не са създадени от човешка ръка“, добави проф. Филипов. Той отново спомена за мумията на извънземно, снимки на която бяха показани днес от мексиканската делегация. Техни учени направили пълен анализ на създанието, но освен ръцете, краката и главата не намерили други сходства с човека. Според латиноамериканските уфолози това тяло е най-голямото доказателство за разбиването на 2 летящи чинии край Розуел през 1947 г.

Дотогава имало десетки въпросителни около житните кръгове, които корабите оставят. Такива имало и у нас, категоричен е проф. Филипов. „Дъновистите твърдят, че са видели на Рилските езера. Имало е преди десетина години и в Добруджа. За съжаление стопаните ги унищожават, защото мислят, че някой им е изпотъпкал нивите. Нашите предци са ги наричали „дяволски хора“ или „хора на самодиви“, защото не знаели какви са“, разказа професорът. Уфолозите смятат, че тези кръгове са система за комуникация между извънземните, а не знаци за нас.

Американският президент Дуайт Айзенхауер се е срещнал с три вида извънземни същества. Историята за това се носи като легенда от много години. На научна конференция на уфолози неговата внучка потвърдила истинността й. След въпросната среща на Айзенхауер с пришълците в САЩ настава бум на електрониката и лазерната техника. Това дало на уфолозите повод да твърдят, че правителството е сключило някаква сделка с извънземните раси.

На среща между проф. Лъчезар Филипов и шестия космонавт, стъпил на Луната, Едуард Мичъл американецът казал само едно изречение: „Аз ги видях!“. Неговият колега Бъз Олдрин пък твърдял, че дълги години не е имал разрешение да разкрива, че на космонавтите е било забранено да използват официалния канал за комуникация с НАСА. „Когато Армстронг стъпва на Луната, той каза „не сме сами“. След това честотата моментално е сменена. Какво се случва на Луната не знаем. Но е интересно, че се правят проекти за покоряване на Марс, Плутон и др., а за евентуално кацане на Луната се говори за след десетина години“, каза още проф. Филипов.

Последвайте канала на

Novini.bg
20852 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар

2016.05.25 | 14:10

17
Да не си грешка ,да са викали БОКОоооо и да са били друсани протестери !

2016.05.25 | 14:10

16
25 години водя мизерна алтернативна форма на живот

2016.05.25 | 14:10

15
Майтап нема! Аз съм ги виждал в тъмното как светят с фенерчета, подскачат на един крак и викат.... Йюхиии-Бохо-Балумбааа! После почват да им мигат очите в електриково-зелено и нещо бръмка из отзаде им...абе Кеееф!

2016.05.25 | 14:10

14
Най често НЛО ги виждат надрусаните кравари !Има си хас ,на надрусания какво ли не му се привижда !
Авиатор

2016.05.25 | 14:10

13
Сухой
AZS

2016.05.25 | 14:10

12
Спирайте химическото оръжие, че стана страшно!
Слава на Русия

2016.05.25 | 14:10

11
Севастопол е руски град, при това град герой.
Любител

2016.05.25 | 14:10

10
Чинии са летели, но не разбрах имало ли е тенджери и с какво са били пълни. А бе......народа тотално изкукурига.

2016.05.25 | 14:10

9
фентилатора включиха над кенефа и пръска ли пръска и бабавиван маже ли маже предсказания хуманоиди нло балъци наивници шарани кълват ли кълват

2016.05.25 | 14:09

8
Севастопол е бил, е и ще бъде Руски град В РУСИЯ, колкото и да не ви се верва соросоидчета гнусни

Добави коментар

Водещи новини