Житните фигури говорят и през 2015-а

  • 27 октомври 2015 10:09

  • 8841
  • 0
Житните фигури говорят и през 2015-а
©

Лятото на 2015 г. също бе белязано от красиви фигури в житата. За разлика от други години обаче те се появяваха не само или предимно в Англия, а и в други части на света - в Китай, в Русия, Полша, Чехия, Словения, Италия, пише в. "Всеки ден".

Българският архитект и феномен Мариана Везнева продължава да разчита посланията във фигурите, които тя нарича пиктограми, създадени по необикновен начин от висшите покровители на човечеството от Духовната Йерархия на Светлината, от Шамбала.

Основното послание в полята през тази година е, че красивите фигури имат лечебно действие. Те влияят за изчистване на организма от отрови и вредни вещества. Помагат за отваряне на системата от чакри, които съвременната медицина нарича жлези. Пиктограмите могат да облекчат различни болки и страдания, твърди Мариана Везнева. Необходимо е да се знае коя от тях за какво помага. Ако човек има вяра в силите им, е достатъчно само да носи снимка на пиктограма в джоба или да я държи близо до себе си - на бюрото или до леглото.

През 2015 г. пиктограмите "говорят" за засилена агресивност на човечеството. Една пиктограма показва войната в Сирия. В нарисуваната в житата картина ясно личат ракети, които летят от две страни към една и съща цел - терористите от т.нар. Ислямска държава. Всъщност за настъплението на радикалния ислям пиктограмите предупреждават още през 2008 г. с фигура с арабски символи. Най-важното през тази година обаче е, че посланието в житните кръгове гласи: "Трета световна воина няма да има. Ще продължат локалните конфликти. Но войнолюбците ще бъдат укротени от природните катаклизми, които ще стават все по-чести навсякъде по света."

Във връзка с това послание са множество житни фигури, които разкриват, че Земята и човечеството се намират в краен период, период, когато приключва старото и започват нови енергии, свързани с по-висока нравственост и отговорност на всеки човек. Пиктограмите с тези послания съдържат числото 9 - символ на краен период, на завършек на една епоха. Или 13 - символ на фатализъм. В същото време са спуснати и пиктограми, които показват как се променя съзнанието на хората и все повече и повече представители на човечеството преодоляват егоизма и се отдават на служба на Земята и за спасение живота на планетата.

В една пиктограма е показано избухването на супер вулкан. Пиктограмата е спусната, като отговор на въпрос, зададен по време на среща на арх. Везнева с учени и общественици през април т.н. Според Мариана Везнева пиктограмата "говори". че в следващите години ще продължи избухването на обръча от вулкани на планетата, но духовните покровители на човечеството от Шамбала ще ограничат последствията от изригването на лавата.

През 2015 г. са спуснати и пиктограми, които представят образа на Създаделите на житните кръгове. В тях авторите им са изобразени като птици. А птицата от древността до днес е смятана за символ на човешката душа, на безсмъртния дух.

Последвайте канала на

Novini.bg
8841 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини