Бой между служител на McDonald's и клиент (видео)

  • 05 ноември 2015 16:34

  • 2718
  • 0
Бой между служител на McDonald's и клиент (видео)
©

Служител на драйв тру в McDonald's и недоволен клиент си размениха няколко удара в брутален бой тази седмица и всичко това бе уловено на камера. Шокиращото видео е заснето от Гейб Харт, друг клиент, който спрял на гишето, за да си вземе Big Mac в заведението за бързо хранене в Минеаполис, Минесота.

“Не бях ял от обяд и минавах покрай McDonald's, така че реших да се отбия и да хапна един Big Mac," споделя Харт пред LiveLeak. Отначало се подразних, че човекът пред мен се бави толкова много, а и изглеждаше доста недоволен. Изглежда, че при връщането на рестото служителят на McDonald's изпусна част от парите на земята. Тогава човекът пред мен излезе от колата, изплю се на драйв тру гишето и се опита да удари служителя на McDonald's. Тогава аз започнах да записвам", казва Харт.

Според служителя на McDonald's Бърнард Робинсън Трети клиентът платил със 100-доларова банкнота сметка от 3 долара и се изнервил за това, че бавят рестото му. След това излязъл от колата и наплюл Робинсън в лицето. В крайна сметка полицията арестува 31-годишния клиент. По-късно той е освободен и ще се яви в съда по обвинения в нападение.

Видеото вижте тук

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2718 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини