Откриха труп на 64-годишен в село край Полски Тръмбеш

  • 20 октомври 2015 11:58

  • 1991
  • 0
Откриха труп на 64-годишен в село край Полски Тръмбеш
© Булфото

Тялото на 64-годишен мъж от с. Страхилово е намерено с обгаряния в дома му, съобщиха от МВР - Велико Търново. В понеделник около 15 ч.е получен сигнал за нещастието в полицейското управление в Полски Тръмбеш.

Още в неделя съседи забелязали от дома на 64-годишния В.В. да излиза дим, но никой не се усъмнил за пожар. На следващия ден обаче, когато никой не видял стопанина да излиза по двора, хората се притеснили и повикали полиция.

Пристигналите на място полицаи установили вратата заключена, а през прозореца видели опушени стени и унищожено домашно имущество. Щом разбили вратата, те се натъкнали на тялото на мъжа. То лежало на земята край печката в една от стаите, а до него имало огнище на загаснал от самосебе си пожар. При извършения оглед от оперативно-следствена група и съдебен лекар следи от насилие не са открити. Тялото е откарано за аутопсия във Великотърновската болница. Експертизи ще установяват дали мъжът е получил инфаркт, докато е палел печката, или се е задушил при опит да изгаси подпалената покъщнина от паднал въглен.

По случая е започнато досъдебно производство.

Последвайте канала на

1991 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини