Дейвид Хаселхоф ще бори "Ислямска държава"

  • 20 октомври 2015 08:21

  • 2478
  • 3
Дейвид Хаселхоф ще бори "Ислямска държава"
© Getty Images

Звездата от култовия сериал "Спасители на плажа" Дейвид Хаселхоф се стяга за война и смята лично да избива терористи от "Ислямска държава", пише в. "Телеграф", позовавайки се на "Дейли мирър".

Актьорът, който изигра Мич Бюханън е лентата с Памела Андерсън, обяви, че смята да предприеме лична мисия в стил "Рамбо" с цел да ликвидира възможно най-много джихадисти. Хаселхоф е категоричен, че е развил лична ненавист към бруталните действия на "Ислямска държава". Кръвта му кипнала, когато гледал видео с обезглавяване на заложници.

63-годишният актьор се заканва да ги накара да си платят за зверствата. Пръв в списъка му е т.нар. Джон Джихадиста, който е отговорен за убийството на поне 5-има заложници. "Бих отишъл в Сития и бих унищожил всеки, който е замесен с "Ислямска държава", категоричен е Хасълхоф.

"Ако загина, искам да ме погребат в открит ковчег, нека всеки си направи селфи с трупа ми. Искам и голямо парти с бар", допълва актьорът. Но ако оцелее, щял да скъса бракоразводните си документи, за да спре да плаща издръжки на бившите си съпруги.

Последвайте канала на

Novini.bg
2478 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
s

2015.11.12 | 18:59

3
Още ''важни'' новини има ли ?
Turçin

2015.11.12 | 18:59

2
Znaeşli kvo şte praviş , nay mnogo dagi brısneş i da praviş po edna svirka na tyah. Xaxaxa

2015.11.12 | 18:59

1
Този, наркотиците и кур.вите са му изпили мозъка:-))

Добави коментар

Водещи новини