Италия отрича за мониторинга на ЕС и МВФ

  • 04 ноември 2011 10:52

  • 2944
  • 0
Италия отрича за мониторинга на ЕС и МВФ
©

Италия опровергава информацията, че правителството на Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 се е съгласило да допусне представители на Европейския съюз и Международния валутен фонд да наблюдават икономическите реформи, предаде РИА Новости.

Източници от Рим отричат информацията на Ройтерс, според която Италия се е съгласила да допусне контрол от ЕС и МВФ върху реформите в икономическата и социалната сфера. Вчера правителството в Рим прие нов пакет антикризизни мерки, които ще бъдат представени на срещата на Г-20 в Кан.

Италианската икономика бе обсъждано на форума на 20-те най-развити икономики в света. В дискусията участваха финансовият министър на Италия Джулио Тремонти, неговият френски колега Франсоа Бароан, външният министър на Франция Ален Жупе, директорът на МВФ Кристин ЛагардКристин Лагард Кристин Лагард - френски юрист и политик. Родена на 1 януари в Париж. Следва в САЩ и Франция. От 1981, президентът на Европейския съвет Херман ван РомпойХерман ван Ромпой Херман ван Ромпой (по-правилно Ромпьой) белгийски политик. Роден на 31 октомври 1947 г. в и председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2944 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини