И.д. кметът на Пловдив изхвърли снимка на свой заместник в тоалетната

  • 02 ноември 2011 13:40

  • 2444
  • 0
И.д. кметът на Пловдив изхвърли снимка на свой заместник в тоалетната
©

Снимката на бившия зам.-кмет по спорта Георги Титюков е изхвърлена в тоалетната на община Пловдив. Това заяви временно изпълняващият длъжността кмет Александър Долев, след като стана ясно, че снимката, която стои закачена във фоайето на общината липсва.

Репортери провериха всички тоалетни в сградата на общината, но снимката не беше намерена. Сигурно чистачките са го съжалили и са я прибрали някъде, коментира Александър Долев. Освен снимката на спортния зам.-кмет, който беше уволнен от Долев за неявяване на работа, от фоайето липсваше и снимката на Георги Търновалийски. Долев обясни, че Търновалийски сам е прибрал портрета си.

Тази сутрин съм изготвил заповеди за освобождаването на всички зам.-кметове, които още са на работа, каза Долев. Когато Иван Тотев встъпи в длъжност в понеделник ще му дам документите за подпис. След клетвата аз лично ще въведа новия кмет в кабинета му, който вече съм разчистил, допълни временно изпълняващият длъжността градоначалник. В наследство му оставям само копието със забитото на него споразумение за софийския боклук, което държавата още не е спазила. Останаха още 22.8 млн.лева и се надявам Тотев да успее да вземе парите от Дянков, категоричен бе Долев.

Последвайте канала на

Novini.bg
2444 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини