Каратистка тушира онанист

  • 15 септември 2015 16:44

  • 4080
  • 3
Каратистка тушира онанист
©

Петричанката Вера Гонтева-Попова задържа опасен престъпник в непосредствена близост до сградата на фирмата си, която се намира в близост до гробищния парк на града.

Мъжът мастурбирал, след което тръгнал към младата жена с отвертка в ръка и опитал да я наръга. Дамата запазила самообладание и парирала удара на нападателя благодарение на това, че дълго време тренира карате. Инцидентът станал пред много свидетели, съобщава в.”Струма”. Вера се обадила на 112, за да извика полиция да арестуват мъжа. По-късно пристигнали две патрулки и полицаите задържали нападателя. Оказало се, че той е с психични проблеми и че друг път е налитал на жени, бил опасен, въпреки че на пръв поглед изглеждал кротък.

Вера се спасила не само благодарение на каратистките си умения. Веднага щом видяла мъжа, който разкопчал ципа си и започнал да мастурбира пред нея, тя позвънила на 112, за да дойдат и да приберат нахалника. Предупредила, че мъжът може да изплаши и други жени, нищо че било посред бял ден – около 13,30 ч. Докато говорела по телефона, мъжът тръгнал към Вера и извадил отвертка. Замахнал, за да я намушка.

„Запазих пълно самообладание, спрях, блокирах удара му. Ако не бях спряла и бях обърнала гръб, този човек можеше да ме рани сериозно, затова бе по-добре да посрещна нападението лице в лице”, разказва смелата жена.

След като парирала удара на нападателя си, той се оттеглил на отсрещния тротоар. Когато пристигнали, полицаите похвалили Вера: „Браво, ти си се държала по-мъжки от мъжете”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4080 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.09.26 | 21:04

3
taa ot snimkata neizglejda otvratena daje se i KEFI qvno i e haresalo :D
БАТКО ЛЮБО-- дърт хюм от Бургас

2015.09.16 | 13:45

2
НЕДОНОСЕНОТО ЧОВЕЧЕ какво е търсило в Петрич ??

2015.09.16 | 12:05

1
Ако съдим по описанието това сигурно е бил яловият перхидрол. Нали се хвалеше, че е абсолютен помияр и завършен онанист, като прибавиш и че психически не е добре, значи е бил той със сигурност.

Добави коментар

Водещи новини