Психично болен мъж преби млада жена в Русе

  • 22 май 2024 07:41

  • 820
  • 2
Психично болен мъж преби млада жена в Русе
©

Психично болен мъж преби млада жена в Русе. Жената е била нападната пред блока, в който живее. Кракът ѝ е бил счупен на три места. 

"Нападанието стана на 25 юли 2023 г. В 20:00 ч вечерта минавах с кучето си. Мъжът стоеше на прозореца си и каза, че ще слезе да ме пребие, защото кучето ми се изходи до блока", каза в ефира на Нова телевизия пострадалата, която иска да остане анонимна. 

"Аз извадих телефона, за да снимам, той дойде и започна да ме бие с юмруци по лицето, после ме удряше по тялото. По едно време се озовах на земята. Имаше един свидетел, дойде да ме пита как съм. Говори с родителите ми и каза, че съм била ритана по краката. Имам три счупвания на десния крак", разказа тя.

Жената обясни, че е освидетелствена от съдебен лекар за побой. Установено е, че нападателят е психично болен. 

Психично болен наръга с нож мъж в заведение

Родителите на пострадалата заявиха, че дават гласност чак сега, защото са изчаквали по съвет на  адвокат, полицията и прокуратурата да си свършат работата. "Искаме да има някого, който да го придружава и да отговаря за пиенето на лекарствата му. Днес сме ние, утре може да е някое детенце пред блока", зяви майката на момичето. 

Последвайте канала на

Калина Христова
820 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 05:48

2
❤️ Г­­о­­р­­­е­щ­и­ ­­­м­­­о­­м­­­и­­­ч­­е­­т­­а­­­ ­­­в­­и­ ­о­­ч­­­а­к­в­­а­т ­­-­­ X­­­1­8­­­.­­­F­­U­­­N

2024.05.22 | 08:58

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини