Сейф ал Ислам към властта в Либия: Ще превърна живота ви в ад

  • 26 октомври 2011 15:56

  • 2062
  • 1
Сейф ал Ислам към властта в Либия: Ще превърна живота ви в ад
© gettyimages

Животът ви ще стане ад, казва синът на убития либийски лидер Муамар КадафиМуамар Кадафи Муамар Кадафи - Роден на 7 юни 1940 г., според версия е роден на  7 юни 1942 г. Държавен глава на Либия Сейф ал Ислам, предаде РИА Новости.


Сейф ал Ислам Кадафи направи ново обръщение, излъчено по сирийска телевизия. В посланието синът на полковника казва. "В този исторически момент, когато някои мислят, че всичко е свършило, искам много точно да определя задачите пред нас. Нашата победа тепърва предстои". Той допълва, че винаги е наказвал сурово предателите и ще превърне техния живот в ад. Сейф ал Ислам призова своите привърженици да продължат борбата за загубената Либия и загубената чест и да отмъстят на престъпниците и убийците, независимо къде се намират.
От записа не ставя ясно къде точно се намира спряганият за наследник на убития на 20 октомври лидер на Джамахирията. По непотвърдени източници Сейф ал Ислам е в Судан. Другата версия, която се лансира от Преходния национален съвет е, че той е на границата между Либия и Нигер.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2062 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
art

2011.10.28 | 00:10

1
i na tova malko laino 6te mu doide redut.

Добави коментар

Водещи новини