Труп на жена изплува от Марица край Пазарджик

  • 21 юни 2015 12:27

  • 5879
  • 2
Труп на жена изплува от Марица край Пазарджик
©

Труп на жена изплава късно снощи от водите на Марица в западната част на парк-остров „Свобода" в Пазарджик, съобщава pa-media.net.

Според направения първоначален оглед от криминалисти става въпрос за тялото на 66-годишна жена от Пазарджик, която е била обявена за издирване седмица по-рано от нейните близки, уточняват от ОДМВР-Пазарджик.

Според първоначалната неофициална информация трупът е престоял поне 4 денонощия във водата. Мястото, където беше открит, е в западната част на острова - не в канала, а в пълноводната част на реката.

Касае се за удавяне, няма данни за насилствена смърт. Самоличността на жената е установена още при изваждането на трупа от водите на река Марица. С надуваема лодка тялото е извадено и откарано в МБАЛ „Пазарджик" за аутопсия. Сигнал за нейното изчезване и за намирането на трупа й е подаден от нейни близки, уточни Стоянов.

Последвайте канала на

5879 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.06.22 | 20:36

2
ТИКВАТААААА ! ТИКВАТА е виновна за отчаянието на българите ! давят се , убиват се , запалват се от мизерия и безизходица ! ДОЛУ ГЕРБ ! САМО АТАКА !
FM

2015.06.22 | 12:21

1
Колко е дълбока Марица (река), малко над коляното.

Добави коментар

Водещи новини