Децата войници на Третия свят

  • 16 юни 2015 16:48

  • 1748
  • 0
Децата войници на Третия свят
©

Ислямска държава започна да се появява все по-често в новините, показвайки ясно, че не желае да бъде част от нито една западна система на управление.

Заклеймявани за терористи, престъпници срещу човечеството и убийци, хората от ISIS продължават да демонстрират своите дивашки и работещи методи за демонстрация на сила и печелене на вечерното време от новините. Поне веднъж сте попадали на екзекуцията на неверник, както и на "културните" проявления на организацията, която разрушава музеи и след това продава повечето експонати в интернет, за да може колекционерите да наддават. Подобна организация не може да бъде локализирана лесно, след като ислямистите отказват да играят по правилата на модерното военно дело, защото много често дори не го познават. Въпреки желанието за възмездие, американските дрони все още не могат да направят нищо по въпроса.

Последното разкритие на организацията показва и точно това, което би допринесло за преливането на всякакви граници на търпимост - терористите започват да обучават деца. В кратко видео, ISIS показват как протича тренировката на младите войници, които един ден ще имат възможност да се изправят срещу тиранина. Детството приключва с връчването на автоматичен пистолет, експлозиви и AK47. Някои деца получават правото да се сражават на фронта, а други просто се подготвят за камикадзета.

Мрачната статистика показва, че светът изобщо не се променя, след като все повече страни от Третия свят прибягват до събирането на младата армия. Ето някои факти за кръвожадните мерки и абсурдни каузи, които поставят началото на края във всяко отношение.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1748 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини