Еротичен модел спечели състезание по мазане с крем (снимка+видео)

  • 16 юни 2015 11:37

  • 7383
  • 2
Еротичен модел спечели състезание по мазане с крем (снимка+видео)
©

Един от най-красивите еротични модели в България - Клаудия Караджова, спечели състезанието за отслабване с антицелулитен гел. Едни от най-добрите модели на България Диан Христов, единодушно избран за най-красивия мъж на България на десетилетието след допитване във Фейсбук, Али Алиев – „Мистър Менхънт” и шести в света през 2007 година, както и собственикът на агенция за модели и манекени Евгени Ефтимов, излязоха да мажат на сцената пред най-голямата пързалка на аквапарка в Албена, три от момичетата на фиестата, пожелали да се включат в надпреварата.

Журито от дизайнери и гости избра Клаудия Караджова за най-секси модел на Петнадесетата Модна фиеста Албена. Последния ден мерките показаха, че при нея отслабването е най-голямо в обиколката на ханша. Красавицата е родом от Варна, на 20 години и се занимава с моделство от 5 години.

 

 

Искате ли да отслабнете, сега е момента с антицелулитния гел на Орифлейм Красиви Здрави, с Claudia Karadjova Ali Aliev, Evgeny Evtimov , Kris Paseva, Dian Hristov, Мелинда Сейдия, Mariana Arsheva i dr, на Модна фиеста Албена.

Posted by Mariana Arsheva on 14 юни 2015 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
7383 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.10.18 | 22:02

2
На по 20 години отславали с антицелулитен гел :) хахахахахаххахааха

2015.10.18 | 22:02

1
абе тия батковци с к'ъф крем ще я мажат ...

Добави коментар

Водещи новини