Изпратиха убития Георги в бял ковчег и футболна фланелка

  • 07 юни 2015 15:15

  • 14654
  • 14
Изпратиха убития Георги в бял ковчег и футболна фланелка
© Булфото

Над 400 души изпратиха в последния му път 16-годишния Георги Игнатов, който беше убит на 2 юни в Борисовата градина. Поклонението пред тленните му останки беше в храма „Свети Георги“ в центъра на София, пише БЛИЦ.

Георги беше изпратен в бял ковчег. Той беше облечен с фланелка на германския национален отбор по футбол. Опечалените изпратиха ковчега му с аплодисменти.

Четирима свещеници отслужиха опелото. Специално за случая пристигна патриаршеският викарий и председател на храм-паметника „Свети Александър Невски“ епископ Тихон. Той сподели, че по свое желание е дошъл, за да участва в поклонението пред ученика. След службата той произнесе слово.

Венци и цветя бяха поднесени от училището на Георги, от неговите приятели, семейство и близки. Погребението ще бъде извършено по-късно в тесен семеен кръг.

За убийството полицията издирва младеж. Криминалистите се опитват да идентифицират самоличността му. Младежът е на видима възраст близка до тази на убитото момче.

Подозренията им са паднали върху конкретното лице след внимателен анализ на записи от видеонаблюдението до мястото на инцидента, записи от камери на частни имоти наоколо, както и на камери от метростанцията при Националния стадион.

Заподозреният като външни белези и поведение, което се наблюдава от записите, съвпада с изготвения от психолози профил на евентуалния убиец на Георги. Той няма криминално досие, не е познат на полицията.

Екипът на Novini изказва съболезнования на семейството и близките.

Последвайте канала на

Novini.bg
14654 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
angel

2015.06.09 | 14:13

14
един боклук по малко
Гадни

2015.06.09 | 14:13

13
Най тъпите теолове са тук

2015.06.09 | 14:13

12
и оти го изпратиха в бял ковчег щото е девствен или защото е булка на някой виж за второто е възможно преди да го заколят тва дилърче за назидание даса го и унодили
Рома

2015.06.08 | 22:32

11
Потресаваща трагедия!!!отиде си момчето!!мир на душата му!съболезнования на близките му!
plam4o

2015.06.08 | 22:31

10
saboleznovaniq na semeistvoto i darjavata ako q ima da izmisli zakoni dojivot za ubiicite za6to tolkova mladi deca si zaminavat neka da hvanat ubieca i dago ubiqt nqma pro6ka
Господ

2015.06.08 | 22:31

9
Ибал съм го в гъза!
88

2015.06.08 | 22:31

8
Почивай в мир Георги .

2015.06.08 | 22:14

7
PEDALA BOIKO V ZATVORA-DA GO SHIBAT
справ

2015.06.08 | 16:53

6
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓█▓▓▓█▓▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒░░░▒▓▓██████▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓██░░░░▒▒▓▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▓██▓▓█▓░ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒░▒▒▒▒░░░▒▓▓▓▒▒░▒██▓█▓░ ▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░████▓░ ▒░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░▒▒▒░░░░▒▒░░░░░▒██▓█▓░ ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒▒▒░░░░░▒▒▒▒░░░░▓████▒░ ▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓██░░░▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒░░▒█████▒▒ ▓▓██▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒░░░▓█████▓▒▒ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▒░░░░░░░░▒░▒░░░▒██████▓▒▒▒ ▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓█▓▒░░░░░░░░░░░░▒▓███████▒░▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓█████████▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒▒███▓███▓▓▓█▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░░░▒▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▒▒▒ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▒▒▓▓▒▓██▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓
справ

2015.06.08 | 16:53

5
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░▒▓▒▒▒▒▓▓██▓▓██▓▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓██▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░▒▒▓▓██████▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒▒▒▒▒▒░░░▒▒▓▓▓▒▒▒██▓▓█▒░ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░▒▒░░░░▒▓▓▒▒▒▒░▒██▓█▓░ ▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▒░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒░▒██▓█▓░ ▒░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▒░░░░░▒▒▒░░░░▒▒▒░░░░░▓████▓░ ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▒░░░▒▒▒░░░░░▒▒▒▒▒░░░▒█████▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓█▓░░░▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒░░░▓██▓██▒▒ ▓▓██▓▓▓▓▓▓▓█▓█▓▒░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒██████▓░▒ ███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░░░▒▒▒░░░░▒██████▓▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒░░░░░░░░░░░░▒▒▓███████▒░▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒██████████▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░▒░░░░░▒▒▓██▓█████▓██▒▒▒▒▒ ▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░░░░▒▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▒▒▒▒▒ ▒▒▒▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒░▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒ ▒▒▒▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░▒▒▒░▒▒▒▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░▒▒░░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▒▓▓▓▒▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▒▒▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓

Добави коментар

Водещи новини