Психолог: Георги не е убит от футболни хулигани

  • 07 юни 2015 10:54

  • 4463
  • 5
Психолог: Георги не е убит от футболни хулигани
© Булфото

16-годишният Георги не е бил убит от хулигани. Те искат да манифестират това, което са направили, и не правят нещо, което после да не могат да го разкажат.

Това заяви пред камерите на Нова телевизия психологът Младен Владимиров във връзка с убийството на Георги Игнатов, който бе открит с прободни рани в Борисовата градина. Според експерта версията, че нападателят (или нападателите) са били футболни фенове, щеше да е по-вероятна, ако момчето беше ударено с бокс или с палка. „Ако беше грабеж, едва ли щяха да му оставят телефона да се обади. Едното пробождане поне лично мен ме кара да мисля, че е с идеята просто да се предпазиш в момента", коментира Владимиров, като в същото време подчерта, че няма как да се знае със сигурност какво точно е изпитвал убиецът.

Той поясни, че хората, които носят оръжие, го правят за да се предпазят: "Това са хора с ниска самооценка. Обикновено удрят в гръб. Такива хора се страхуват от директен сблъсък. Друг случай, в който се носи оръжие, е ако имаш куче и трябва да го защитиш, ако то бъде нападнато от друго куче", каза още Владимиров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4463 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
шерлок

2015.06.22 | 11:11

5
така всички знаят че пред строителния се предлага една от най качествената дрога в софия няма съмнение че момчето е замесено именно с това нещо е сгафил и са го наказали ония с който е имал работа непрощават може да не са искали да го убият но ударът е бил фатален явно е имал среща там трябвало е нещо да донесе но не е било в него това ги е ядосало и изходът бил фатален

2015.06.07 | 14:47

1
Оставете полицията да си свърши работата и стига сте изказвали на глас глупавите ви осакатени умозаключения.Почнахте да се прескачате разни философи,психолози,психари,политици и кибици, дето не ви е работа!

2015.06.14 | 23:38

4
то пък една полиция, ако може да се нарече така.. Думата полицай в България е еквивалентна на подкупен, мръсен и недостоен.

2015.06.07 | 20:30

2
ти от кибиците ли си

2015.06.08 | 09:28

3
а бе стига стоиа георги бе това малолетно дилърче ясно е че сее крил там за да развърже коз с някой исе оказа заклан те от гимназията го казаха хората чежсе дистанцират от случая ние тука пишем че бил ангелче то се вижда ко ангелче е вижте мо гаменската напушена муцуна

Добави коментар

Водещи новини