Тотю Младенов предлага 290 лева минимална заплата

  • 24 октомври 2011 12:25

  • 2110
  • 5
Тотю Младенов предлага 290 лева минимална заплата
©

Министърът на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко е предложил днес на закрито заседание на Министерския съвет, посветено на проектобюджета за 2012 година, минималната работна заплата да бъде увеличена на 290 лева от 1 април на следващата година.

Това каза той пред журналисти след закритото заседание. В момента минималната работна заплата е 270 лева.

Министърът отбеляза, че предстои в четвъртък предложението да бъде обсъдено със социалните партньори.

Последвайте канала на

2110 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Гого

2011.11.02 | 17:57

3
О Боже! Минимална 290 лев ако разбере някой чужденец колко е минималната ще умре от смях. Що не си направите заплатите във парламента 290 лева и да си плащате от нея транспортните разходи а не както е до сега да живеете на гърба на данъкоплатеца като пиявици. И не се сърдете че хората работещи за минимална заплата ще ги спечелите за следващите избори отдавна сте ги изгубили както безработните за вас ще гласуват олигарсите които вие създадохте но те няма да си стигнат и ще ви изхвърлят зад борда като удавник даже и спасителен пояс няма да ви подхвърлят. Не може страна членка на европейски съюз да има обидно ниска заплата 150 евро поредното порно на правителството със народа. Ако така се увеличава минималната то 2050 минималната ще е около 220 евро. Сами сме си виновни ако протестирахме като Гърците нямаше да взимаме по малко от нашите южни съседи те поне излязоха тарикати ядоха пиха а сега ще им опростят дълга. Докато нашият съвременен Юда премиера ни продава за жълти стотинки и без това от разходките му няма никаква полза освен да расмива евро депутатите като има разяснява на развитите страни как да си оправят икономиката. Оправи икономиката във Българи със Дянков и хукна да спасява останалите поне ако му бият шута от премиерският пост което неминуемо ще стане защото води политика тип тотален монопол всичко за мен ще го вземат да ги разсмива със вицове докато обядват на тема икономика.
plamenp59

2011.11.02 | 23:25

5
Само едно допълнение към коментара ти.Ако бяхме като гърците.Да но не сме.Ако бяхме нямаше да има 23 години преход а 3.Нямаше да има и правителства като това и предишните.Тук съм солидарен с премиера.Няма качествен материал.Ако имаше него нямаше да го има.Така че да се сърдим на себе си. Доиде ред и на Славейков: Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша.

2011.11.02 | 17:57

4
Това е политиката на комунистите да смачкат всеки интелигентен българин, на тях им трябват овци а не интелигенция. Винаги политиката в България е била насочена против младите и е гонела мозъците от тук на запад. Тъй-че всеки, който иска да живее по-добре и да има бъдеще да се насочи на запад. България не е място за млади, можещи и искащи да живеят добре хора. Bългария е място за простаци, мутри, фолк звезди и проститутки, цигани и всякаква друа измет но не и кадърни европейци. Ако някой се залъгва , че някой ден ще живее добре в България му пожелававм успех от все сърце!
АНКА ГЕОРГИЕВА

2011.11.02 | 17:57

2
ТОТЮ МИНИМАЛНАТА МЕН НЕ МЕ ГРЕЕ ДАЙ ДА ГОВОРИМ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ.
kinesiotapebg.eu

2011.10.27 | 10:25

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини