БСП обрича кандидат-кметовете си на самота, обяви Румен Петков

  • 07 май 2015 08:49

  • 1339
  • 3
БСП обрича кандидат-кметовете си на самота, обяви Румен Петков
© Булфото

За съжаление, ръководството на БСП обрича кандидат-кметовете си на самота.

Това коментира в сутрешния блок на бТВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ.

Не може до онзи ден да си бил за плоския данък, днес да си срещу него, само защото си в опозиция. Хората тези неща ги виждат. Тази непоследователност възмущава, изтъкна той по адрес на столетницата.

Темата за кметовете бе подхваната заради скандалните разкрития за имоти за милиони на кметовете на Пазарджик и Хасково.

„Ако има случаи, в които близки и негови роднини са се възползвали от обществени поръчки - има конфликт на интереси, но така да се говори на едро... Виждам едно тотално отрицание на всички кметове - че всички кметове имали по няколко строителни фирми. Не е вярно“, подчерта Петков.

Помолен да коментира дали е съгласен с намаляване мандатността във ВСС, той отвърна: „Какво ще реши намаляването на мандатността във ВСС, ако хората са същите?“.

Последваха критики и за управляващите.
„Една от грешките във формата на правителството е, че то не работи за институционализацията“, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и допълни: „Този модел на Тановщината в Митниците погубва България“.

Последвайте канала на

1339 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.05.07 | 22:18

3
А последователност ли е много години да си "за" БСП и като те изгонят да виждаш само негативи. Защо не ги говореше тия неща когато беше министър , може би тогава щеше да има някаква полза.

2015.05.07 | 22:18

2
Колко бистър поглед, колко умен човек. Не знам само дали е поумнял преди срещата с братя Галеви или след това.

2015.05.07 | 22:18

1
Другарю Петков, ако някой в ролята си на министър на вътрешните работи, бъде хванат в нерегламентирани срещи с мафията , той не само по вече не е политик ами обикновено влиза в затвора.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини