Петков за изключването: Не разбирам, какво налага такава омраза и страх

  • 07 март 2014 17:19

  • 2725
  • 4
Петков за изключването: Не разбирам, какво налага такава омраза и страх
©

Това решение е същностен принос към партийното строителство.

Това заяви  Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ, минути след като разбра за решението на Националния съвет на БСП, което констатира прекратяване на членството му в партията. Продължавам да не разбирам, какво налага такава омраза и страх. Не разбирам и факта, че грубото загърбване на конгресни решения, на лъжата и манипулацията, се приемат като норма на поведение на ръководството на БСП. И тогава, когато си отстоявал да се изпълняват решенията и поетите пред стотици хиляди хора ангажименти, да ти се търси сметка, каза още Петков, цитиран от Фокус. Очевидно е, че такава е ситуацията днес в ръководството. Така са преценили колегите, така са направили. Фактът, че за тези членове на Националния съвет е някак си естествено в тази кампания да са партньори с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и вестник „Уикенд”, носи още по-голямо разочарование у обикновените, нормални социалисти, и на първо място интелигенцията. Но това е изборът на партийното ръководство, заяви още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Имаше един младежки наивизъм у мен и се надявах, че ръководството на БСП няма да се оцапа дотолкова, но така са решили, така са направили. Престижът на БСП го урониха тези, които не изпълниха конгресните решения. Тези, които участваха в една от най-грозните лъжи на прехода. Да употребиш няколкостотин хиляди човека, да ги изкараш да гласуват на референдум, и след това да им покажеш, че всъщност пряката демокрация не означава нищо за ръководството на БСП. Това е цинизъм, който няма аналог, и много се надявам да няма аналог в бъдеще. Това е положението и това ни доведе до този избор, заяви Петков.

Петков разкри, че е бил член на БСП от 1986 г. Тези, които доведоха лъжата до норма на поведение, не са вечни. Те или ще закрият партията, или ще си отидат, което правят не без успех от доста време, каза Петков. Той обясни, че е „запознавал” с партията някои от хората, които сега го изключват.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2725 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.03.08 | 23:26

4
Браво г-н Петков'достоен българин!!!

2014.03.08 | 17:42

2
Политически трупове : триперлив Първаноглу и Румен Пикнята ! Червени боклуци и в БСП ! Всичките са такива ,като комунистите в ГЕРБ ! САМО АТАКАААА !!!

2014.03.08 | 21:57

3
НАЛЕЙТЕ ЕДНО УИСКИ НА РУМБАТА................че да се осъзнае.*ТВОЯТА* ПАРТИЯ БСП- беше достатъчно толерантна към вас. Вие- това не го приехте за възможност.Дали са със ПЕЕВСКИ или сас когото и да било-бъдете далеч от тези мисли и тълкувания.За вас по важното е че никой не ви вярва и нама да ви подкрепи. ЕТО -ТОВА ГО ОЧАКВАЙТЕ.

2014.03.08 | 17:33

1
Днес свестните смятат за луди,най-долната пасмина продава Б ългария и ние блеем

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини