Дълги колони от коли задръстиха „Струма” и „Хемус“

  • 10 април 2015 14:24

  • 2292
  • 4
Дълги колони от коли задръстиха „Струма” и „Хемус“
© Булфото Архив

Огромно задръстване се е образувало на изхода на магистрала „Струма” към Дупница, по посока Кулата, съобщи БНР. Колона от автомобили се е образувала заради натоварения трафик преди великденските празници.

Преди седмица трасето на автомагистрала „Струма” след Дупница се пропука само година и осем месеца след откриването й. Заради дълбоката пукнатина движението в посока София се извършва само в крайната лява лента, 1/3 от която също е напукана.

Огромно задръстване се е образувало на изхода на АМ „Хемус“ при Ябланица. Автомобилите са в три или четири колони и много от водачите нарушават правилата за движение, като предприемат изпреварвания в аварийната лента на магистралата. Опашката от коли е километрична и стига до разклона за Плевен и Варна.

От Областната дирекция на МВР в Ловеч уточниха, че причина за образувалите се колони на магистрала „Хемус“ при Ябланица е засиленият трафик и там е нямало задръстване. От полицията уточниха още, че не е регистриран пътен инцидент, но в района има полицейски екип, който се грижи за движението и пропуска контролирано автомобилите.

Десетки хиляди автомобили напуснаха София още в четвъртък следобед преди началото на великденските празници.

Интензивен бе трафикът в цялата страна и в петък сутринта.

Във връзка с голямото празнично пътуване МВР организира акции срещу шофьори, които карат с превишена скорост или в нетрезво състояние.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2292 4

Коментари 4

Добави коментар
ВНИМАНИЕ! Некоректен работодател!

2015.04.11 | 13:17

4
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2015.04.11 | 13:16

2
Селендурите си отиват у дома! Но ще се върнат пак...............

2015.04.11 | 13:16

3
Не позна! Отиват в Гърция.
Свидетел

2015.04.10 | 21:31

1
Баси идиотското беше! Бях около 11:30 на изхода на магистрала Струма и на 300 метра напред вече имаше задръстване. И така чак до входа на Дупница - 25 минути влачене.

Добави коментар

Водещи новини