Бойко Борисов писа отличен на Калфин (видео)

  • 31 март 2015 13:10

  • 2070
  • 3
Бойко Борисов писа отличен на Калфин (видео)
©

"Калфин е свършил огромна работа. Като премиер му давам отлична оценка", заяви на пресконференция премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Искам да благодаря на вицепремиера Калфин и неговия екип", добави той. "От няколко месеца работи много усърдно. Виждате колко обем от работа е извършен от Министерство на финансите и Министерство на труда и социалната политика", заяви Борисов. Той изрази надежда, че новият модел на пенсионната система ще бъде приет и в Тристранния съвет, и в парламента. "Нямаме претенциите, че това е най-съвършеният  документ", посочи Борисов. Според него е възможно документът да претърпи корекции.

"Нито едно кадрово предложение не съм дал на министър Калфин от името на ГЕРБ или от мое име. Аз имам работа с министрите и вицепремиерът. Длъжен съм да осигуря подкрепа на Калфин от ГЕРБ. Той е длъжен да осигури подкрепа от АБВ, така че да обезпечим и в парламента нещата. Не мога да отделям, колкото искам време ежедневно на всеки от парламента", заяви Борисов.

"Виждате за няколко месеца сглобени министерства от хора, които са били политически опоненти и пак ще бъдат. Трудно е да се работи в такава среда, но проявяваме максимално разбиране, защото иначе нито едно от нещата нямаше да се случи", посочи министър председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Всички в тази държава знаеха, че или трябваше да направим нови избори и да катастрофираме изцяло с държавата, или трябваше да проявим компромис", добави той.

Борисов обясни, че в следствие на тези компромиси има 5 факта, които са се случили, като се започне от еврфондовете и се стигне до комисията за КТБ. "Без правителство нямаше да може да се случи това", посочи Борисов.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2070 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ТИМ

2015.05.14 | 18:08

3
Някой от българския народ да е разбрал какво е свършил Калфин?!?!?

2015.03.31 | 21:09

1
Цар Симеон казваше:Ще разберете,когато му дойде времето!Аз допълвам:Ако изобщо му дойде!
az

2015.03.31 | 21:09

2
Щом тоя е отличника, прави сметка какво са свършили другите.....

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини