Астрологът Алена: Бойко може да ни изненада със сватба

  • 27 март 2015 11:51

  • 2165
  • 4
Астрологът Алена: Бойко може да ни изненада със сватба
© Булфото (архив)

Премиерът Борисов да не прави крайни изказвания, свързани с неговия личен живот, защото ако постоянно се зарича, че няма да се жени отново, а напоследък да твърди, че дори и да иска, няма време да се ожени, съдбата може да му поднесе неочаквана изненада след рождения му ден тази година. Това коментира астрологът Светлана Тилкова-Алена пред в. "България днес".

"Господин Борисов предполага, но Господ разполага, а астрологът го подкрепя. Премиерът навлиза в лична година на емоции, когато , както казват старите хора, може да се срещне със сляпата неделя и да изненада обществото с женитба. Няма лошо. Не му е отредено да е самотен в зрелите си години, така че всяко нещо с времето, което му е отредено."

Алена коментира и драматичните събития свързани с убитото момченце в куфар, взрива в Иганово и наводненията преди това. 

"Лошата карма сме си я заслужили сами. От нея не можем да избягаме и трябва да си я изстрадаме. Увеличените случаи на насилия, на убийства от началото на годината са следствие на кармичната разплата и влиянието на Сатурн. Взривът в Иганово, който без съмнение е нарочен, е заради непочтени действия. Кармичната разплата заради този взрив тепърва предстои. Докато не осъзнаем смисъла на думите "карма" и "разплата" няма да тръгнем по пътя на светлината и хармонията, на чистата любов, дарена ни от Създателя, защото това зависи само от нас."

Последвайте канала на

Novini.bg
2165 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.03.27 | 20:32

4
Струва ми се,че и тази вече досущ е изкукала.Предричам и,че скоро трябва да се срещне с психиатър под влиянието на Уран и Марс, тъй като вече не я закрилят.

2015.03.27 | 20:31

3
ОБАМА ЧЕРНАТА МАЍМУНА ЩЕ БЪДЕ ШАФЕР НА СВАТБАТА
ТИМ

2015.03.27 | 15:52

2
Явно за всеки влак си има пътници....Щом и този ще се ожени.... Коя ни кариеристка ще го хване?!
Вики

2015.03.27 | 13:48

1
Що бе, има мацки, дето си падат по мафиоти! Аз например.

Добави коментар

Водещи новини