Смяната на времето обърква хороскопите

  • 27 март 2015 10:13

  • 2656
  • 2
Смяната на времето обърква хороскопите
©

След като астрологията работи в час, минута, секунда, очевидно изчисленията и последващите тълкувания са зависими от смяната на времето. Това коментира астрологът Светлана Тилкова-Алена пред в. "България днес".

Смяната на времето би могла до доведе не само до грешни изчисления, но оказва и пряко въздействие върху житейския ни тонус, работоспособност и психика. Тя повлиява по различен начин на хората, родени в отделните зодиакални знаци и в различните сезони. Влияние оказва и на коя птица сме подвластни - на чучулигата - на ранобудната, или на совата - чиято работоспособност се засилва слез залез слънце. Няма как хората, подвластни на совата, да са дейни и да работят в обичайния си ритъм, ако се налага да стават в ранни зори, в противоречие с естествения им биологичен часовник.

Всички хора, родени в зимните знаци - втора и трета декада на Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и първата декада на Риби, не се чувстват добре от изкуствената промяна на времето. През всичките месеци до есента са отпаднали, без желание за активност, сънливи, а тези, които имат по-лабилна психика, изпадат в депресия заради ранното ставане, особено ако имат повече планети в някой от тези знаци или ако са родени в понеделник, защото тогава тяхната седмица започва от следобеда в този ден. Може да има положителен обрат в тонуса им, ако в личните им звездни карти повече планети присъстват в пролетните и летните знаци.

Пролетни знаци, които са втора и трета декада на Риби, Овен, Телец и Близнаци, когато природата разцъфтява, по-лесно възприемат тази промяна, но не и ако имат Луна или асцендент в някой от зимните зодиакални знаци. Тогава и на тях им трябва време за напасване, въпреки че може да се случи по-бързо. Най-добре биха се чувствали, ако имат и Луна и асцендент в някой от пролетните знаци.

Рак, Лъв, първа декада на Дева, обичат да име спокойно, планират денонощието си така, както те преценят, затова смяната на времето и при тях носи полза, освен ако нямат в личния си хороскоп много планети, разположени в огнени знаци, които да ги зареждат със сили.

Втора и трета декада на Дева, Везни и първа декада на Скорпион, също изпадат в меланхолия в месеците на наложеното по-ранно ставане.

Планетата Земя има своя естествен часови ритъм, на който сме подвластни. Другото е насилие върху волята и психиката ни и задължително ще настъпи мигът, в който тази промяна - лятно-зимно време,  ще бъде премахната, категоричен е астрологът Алена.

Последвайте канала на

Novini.bg
2656 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
х

2015.12.16 | 12:54

2
Алена, това което казваш е пълна глупост, ако разбираш поне 1% от астрология трябва да знаеш , че програмите с който се правят хороскопите отчитат това!!!
Бай Иван

2015.04.04 | 19:23

1
Лично мое мнение -смяната на часовото време е пълна глупост ,аз съм на години и ми е неприятно какво остава за децата?????????????????

Добави коментар

Водещи новини