Подновиха издирвателните операции след вчерашната самолетната катастрофа (видео)

  • 25 март 2015 09:08

  • 1808
  • 0
Подновиха издирвателните операции след вчерашната самолетната катастрофа (видео)
© gettyimages

Във Френските Алпи бяха подновени полетите на хеликоптери над мястото, където бяха открити отломки от катастрофиралия вчера самолет на Germanwings, предаде БТА, цитирайки АП.

Районът, в който се разби самолетът със 150 души на борда, е труднодостъпен, намира се на височина от 1500 метра. Тази сутрин времето е било облачно, температурите са били малко над нулата. Вчера бе намерена едната черна кутия на еърбъса, катастрофирал, изпълнявайки полет от Барселона за Дюселдолф. Пилотите не са подали сигнал за бедствие и са изгубили радиовръзка с контролния център.

Днес в района на катастрофата ще пристигнат френският президент Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12, германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се и испанският премиер Мариано Рахой. Повечето от загиналите са испанци и германци. Очаква днес до мястото на катастрофата да стигнат съдебни  медици, които да започнат събиране на останките.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1808 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини