Издирват роднини на момиченцето от трагичния инцидент в Бургас

  • 18 март 2015 15:56

  • 2597
  • 1
Издирват роднини на момиченцето от трагичния инцидент в Бургас
© Фейсбук

Пълномощникът на руския президент по правата на детето Павел Астахов помага да бъдат издирени роднините на пострадало в България 3-годишно момиченце, предаде ТАСС.

Неговата майка - гражданка на Руската федерация, скочи с детето на ръце от прозореца на дома си в Бургас и загина. "Ще помогнем и за организиране на транспортирането на детето в Москва", написа руският детски омбудсман на сайта си в Туитър, пояснява БТА.

Руската гражданка загина вчера, като се хвърли с детето си от 5-ия етаж на жилищната сграда. По данни на полицията в Бургас момиченцето е в крайно тежко състояние в болница, където му се оказва спешна медицинска помощ.

33-годишната рускиня, чието име не се съобщава, е живеела в Бургас с детето си през последните две години, а съпругът й в момента се намира в Москва.

От руското генерално консулство във Варна са потвърдили информацията за произшествието и също са изразили готовност да окажат на семейството необходимата помощ. Българската полиция разследва обстоятелствата на трагедията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2597 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.01.16 | 21:52

1
Как не ви е срам?!? Преди часове изписвате следното в същия, този, помиярски сайт!: Трупна линейка откара към моргата тялото на 33-годишната рускиня Александра Нани, която се самоуби със скок от 5-ия етаж в ж. к. „Лазур”. Малкото й момиченце Алиса Дикарева е издъхнало преди минути в бургаската болница, въпреки усилията на лекарите да я спасят. Огромна локва кръв остана на мястото, където е паднала младата жена, заедно с детето си, съобщи "Флагман". ........................................................................................ Сега пишете, че майката е неизвестна, пишете за пострадало дете, а не за починало... КОЯ МАЙКА ВИ Е РАЖДАЛА БЕ ИЗРОДИ??? БАСИ УМРЕЛИЯ САЙТ!!!

Добави коментар

Водещи новини