Зеленогорски за Димитър Георгиев: Той ще се справи със своята работа

  • 18 март 2015 12:47

  • 755
  • 0
Зеленогорски за Димитър Георгиев: Той ще се справи със своята работа
©

Депутати от различни парламентарни групи коментираха предложението на Министерски съвет – Димитър Георгиев да бъде назначен за шеф на ДАНС.

В кулоарите на парламента Найден Зеленогорски от РБ заяви, че Георгиев е една добра кандидатура, предаде репортер на novini.bg. “Толкова добра, че няма значение от къде идва предложението му за председател на ДАНС. Димитър Георгиев е почтен човек“, заяви Зеленогорски. Той изрази надежда в тази трудна ситуация за България, както във вътрешен аспект, така и в международен Дмитър Георгиев да се справи със своята работа.

Красимир Янков, депутат от БСП, заяви, че не познава Георгиев, но е сигурен, че той ще се подчинява на премиера Борисов, защото в момента службите се управляват от него и той носи изцяло отговорност за своите назначения, както за главсекретар на МВР, така и за председател на ДАНС.

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, съпредседател на ПФ, също лаконично коментира в кулоарите на парламента, че не е запознат с работата на Димитър Георгиев. „Нека да видим какво ще свърши и тогава ще коментирам“, каза той.
Симеонов напомни, че със смяната на Лазаров и Писанчев се изпълнява програмата им.

Последвайте канала на

Десислава Станева
755 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини