Бареков: В смешната ПГ на БДЦ няма политик, който да става за лидер

  • 12 март 2015 14:20

  • 1532
  • 2
Бареков: В смешната ПГ на БДЦ няма политик, който да става за лидер
©

Днешният избор д-р Красимира Ковачка да представлява БДЦ в парламентарната комисия, която да разследва чадъра над КТБ показва, че единственият мъж в групата на демократичните центристи е всъщност единствената жена там.

Това заяви Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, цитиран от пресцентъра на България без цензура. "Къде се скриха големите капацитети по финанси и право Стефан Кенов, Георги Ковачев, Светлин Танчев, та оставиха един кардиолог по професия да бере гайлето как държавата е проспала източването на четвъртата по големина банка?", пита Бареков.

"Един факт трябва да бъде ясен – в тази смешна парламентарна група няма политик, който да става за лидер и д-р Красимира Ковачка е единствената, която поне у мен буди симпатии и показва, че има мъжеството в по-“деликатни“ моменти да носи отговорност за разлика от всички т.нар. политици, които имаха претенциите да стават министри я на вътрешните работи, я на финансите!!!!", допълва лидерът на ББЦ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1532 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Независим

2015.03.12 | 21:54

2
Д-р Ковачка или д-р КВачка?!?Кардиолог се римува с некролог.На там са се запътили твоите бивши съюзници г-н Бареков.

2015.03.12 | 21:54

1
Барека им обещаваше "планини от злато" , а се оказа фалирал и се разбягаха !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини