Цветанов: ГЕРБ даде на достойни турци да участват в управлението

  • 11 март 2015 11:33

  • 1977
  • 6
Цветанов: ГЕРБ даде на достойни турци да участват в управлението
© Булфото

Подкрепата за Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. ще бъде изцяло в пълния си обем, защото това, което наблюдаваме в последните 7 дни е много спекулации и много внушения.

Това увери от името на ГЕРБ нейният зам.-председател Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който говори от трибуната на НС преди гласуването за нов вътрешен министър.

Понеже се правеха оценки за 100 дни от правителството и за оставката, която днес се разглежда, уважаеми колеги отляво, ви забравихте ли, че вие управлявахте само преди година и половина в условията на заграждения около българския парламент? И вие знаете ли, че когато има такова недоверие, трябваше отдавна да се оттеглите, запита Цветанов.

Може в първия си мандат да сме допуснали грешки, но извадихме поуките си. ПГ на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов даде възможност на достойни турци да участват в управлението, подчерта дясната ръка на Бойко Борисов.
ГЕРБ е единствената партия, която даде алтернатива на българските граждани, независимо от техния етнос, посочи Цветанов.

Показахме как да правим политика не на противопоставянето, похвали се депутатът от ГЕРБ и допълни: „Уверявам ви, че в дебата за сектора за сигурност, ние няма да си приписваме заслуги“.

Ще участваме във всеки един дебат по същество, няма да има личностни нападки и ще гласува за оставката за Веселин Вучков, защото това е негов личен акт. Но също така искам да изразя личната си подкрепа за г-жа Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. Не министърът е този, който управлява едно министерство, законът го управлява, а 43 НС гласува точно този закон, който Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. да изпълнява, категоричен бе Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Само да напомня, че програмата за българска ефективност ще се отрази положително. Защо не говорите за тези неща? Защо не говорите за тези пари, които правителството на Борисов успя да върне като доверие към Брюксел? Всичко това са комплексни мерки, интегриран подход и реформаторски дух, обърна се отново към левицата той.

Последваха 2 реплики – на Валентин Касабов от ПФ и на Красимир Янков от „БСО лява България“.

Не съм съгласен, че всички парламентарни групи са генератори на злото. Парламентарната група, която генерира зло и омраза е тази на ДПС, същите, които се хвърлят и защитават част от онзи етнос, които ние наричаме животни, изгубеното звено между неандерталеца и хомосапиенса, заяви Валентин Касабов.

Колко можем да бъде толерантни, когато изнасилват нашите родители? В този смисъл ние ясно се разграничаваме от ДПС, изричен бе патриотът.

Не внушавайте на хората, че решението за оставката на Вучков е лична, подчерта от своя страна социалистът Янков.

Когато съм имал възможност да посетя много региони, аз не говорих с ДПС,а с достойните български турци. По този начин ви уверявам, че успяваме да спечелим повече симпатизанти и привърженици, отговори Цветанов.

Последвайте канала на

1977 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.07.14 | 23:40

6
но на достойни българи не даде
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.03.12 | 02:50

3
По комунистически Сидеров говори за национализация, но мълчи за руските афери с горива, банки и удобни играчи. Друг е въпросът за "дясно радикалната "Атака", която по комунистически плещи за национализация на това или онова, но пропуска най-големия кърлеж в икономиката ни - рафинерията на Лукойл, която за последните 6 години е отчела приходи за над 40 МИЛИАРДА ЛЕВА, но няма година, в която да са отчели и 1 лев печалба. "Дясно радикалните ''борци" от Атака също така упорито пропускат да се борят и с факта, че България плаща най-скъпия руски газ. Същите "борци" нито веднъж не подадоха сигнал в проку.ратурата или в НС за разследване на схемите на ДПС за източване на ДДС и пране на пари, за далаверата КТБ и финансирането на Пеевски, но подадоха сигнал срещу протестиращите българи, несъгласни с тази подмяна и гавра с политически принципи и национално достойнство.

2015.03.12 | 11:42

5
РАЗБРАХМЕ, ЧЕ СИДЕРОВ Е ПО-ЧЕСТЕН ОТ БОРИСОВ
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.03.12 | 02:51

4
За 25 години Волен Сидеров смени професия, партия, политически убеждения, геополитическа ориент.ация, футболен отбор, жена, любов.............Аз имам големи съмнения и за пола?
кали

2015.03.11 | 23:04

2
Това е недопустим акт !!! Това е против уставът на ГЕРБ !!! В партия ГЕРБ имат право на участие само българи !!!

2015.03.11 | 15:41

1
Toq dokoga 6te izliza i 6te rasi laji. Napravo go vkarvaite kadeto mu e mqstoto i da spre s lajite!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини