Vivus.bg - модерният вид на кредитирането

  • 05 март 2015 18:33

  • 1578
  • 0
Vivus.bg - модерният вид на кредитирането
©

Случвало ти се е да ти трябват пари назаем, а да няма от кого да вземеш? Заплатата е свършила, а краят на месеца е далече. Нещата не могат да продължават така - решил си да я поканиш на ресторант, твоите хора те навиват да идете на бар, а билетите за онзи концерт/мач скоро ще свършат, ако не предприемеш нещо. Позната ситуация, знаем.

Ето защо онлайн кредитирането придобива все по-голяма популярност сред българите заради удобството и бързината си – клиентите могат да получат парите си до минути, което е важно в натовареното и забързано ежедневие на модерния човек. Идеален пример за някой, който може да ти помогне във финансово сложен момент, е Vivus.bg - компания за онлайн кредити, отпразнува своята първа година на българския пазар.

Защо да избереш именно Vivus.bg? Много просто. В момента те предлагат уникална възможност на клиентите си да се запознаят с техните услуги без никакъв риск – без такси, лихви, комисионни, поръчители или каквито и да било допълнителни документи. Звучи доста добре, нали?

Естествено, винаги, когато някой чуе за бързи кредити, предполага, че лихвата ще е плашещо висока. Много е важно за какъв период всъщност взимаме заема. И в крайна сметка излиза, че бързите кредити, които се предлагат в България, не са по-скъпи от тези например в Англия.

Имай го предвид и действай смело.

Последвайте канала на

Novini.bg
1578 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини