-
17 февруари 2015 13:29
- 3281
- 1
Ако хайверът традиционно е смятан за луксозна храна, то какво остава за такъв, смесен със златен прашец? Предприемчив австриец е единственият човек в света, който предлага луксозния продукт, съобщава БНТ.
Златният хайвер всъщност е изсушен бял хайвер, който се смесва със злато. Според създателя му само няколко щипки от него превръщат всяко ястие в истински деликатес. Твърди се, че интересът към хайвера е голям – купували го както домакини, така и главни готвачи в луксозни ресторанти.
Като всяко истинско гурме златният хайвер има и висока цена – цели 100 хиляди евро за килограм. Засега продуктът се произвежда само по заявка.
Последвайте канала на
Свързани новини
Великият Надал обяви края на кариерата си
Левски гони първа победа в Шампионската лига срещу Люнебург
Ясни са всички потенциални съперници на България на баража
Късна дузпа лиши експериментална Германия от успех в Унгария
Лаутаро Мартинес изведе Аржентина до труден успех над Перу
Бразилия стигна само до точка срещу Уругвай
Коментари 1
ДобавиДобави коментар
Водещи новини
Aндрей Цеков, ПП-ДБ: Председателят на парламента не е знак за това какъв ще е кабинетът
20 ноември 202408:11
ПП-ДБ отказва разговори с „Възраждане“
20 ноември 202409:14
„Възраждане“ стартират разговори в парламента – кои партии не поканиха
20 ноември 202408:27
Балабанов посочи кой трябва да реши дали ще отпуши работата на НС или да останем заложници на ГЕРБ и ДПС
20 ноември 202408:22
Ще се намери ли решение на политическата криза: Кристиян Шкварек разкри кой е най-добрият вариант за Радев
20 ноември 202408:35
Още тази седмица ще има председател на Народното събрание в лицето на Силви Кирилов?
20 ноември 202408:22
Бюджет 2025: Да се върне ли ДДС-то за заведенията?
20 ноември 202407:53
Каква е цялата истина: Калин Стоянов коментира трагедията със самоубилия се в София полицай
20 ноември 202408:52
Бракониери нападнаха с камъни, мотики и колове горски служители
20 ноември 202407:56
2015.02.24 | 20:09