Енчев: Местан слага сол в раните (видео)

  • 04 февруари 2015 11:17

  • 5346
  • 119
Енчев: Местан слага сол в раните (видео)
©

За съжаление уверено вървим към Косовския сценарий, който доведе до една мултиетническа държава.

Това заяви от парламентарната трибуна независимият депутат Велизар Енчев. В Народното събрание текат разпалени дебати около предложените от ДПС промени в закона за гражданската регистрация. С въпросните промени се предлага държавната администрация да се задължи да заличи от регистрите насилствено наложените български имена на "гражданите с турско-арабски имена" по време на Възродителния процес. "Във времена, когато радикалният ислям настъпва и Ислямска държава прави настъпването си, българският парламент се занимава с разпалването на етническия огън, а не с гасенето на вражди. Докъде стигнаха в сръбския парламент преди 22 години - гражданска война с 250 хиляди жертви. По никакъв начин не бива да допускаме подобно разделение", продължи Енчев.

"Лютви Местан слага сол в раните. Раните се лекуват с лек, а не със сол. Защо точно в този момент решавате да вкарате този този законопроект. Дори да имате основание, сте избрали най-неудачния момент. Възродителният процес, беше една грешка, но да не забравяме и жертвите на протурския тероризъм. По никакъв начин не бива да допускаме такова етническо напрежение“, категоричен беше Енчев. 

"Предлагам като законопроект нещо, което беше одобрено в Хърватия - проект за национално помирение. Време е да се сложи точка по етническия въпрос "българи и мюсюлмани" и по този безумен спор комунисти - антикомунисти. Време е да се поучим от великите испанци, които преди 40 години издигнаха кръст и се покланяха леви, десни, републиканци и пр., и пр.", завърши депутатът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5346 119

Свързани новини

Коментари 119

Добави коментар

2015.02.05 | 09:36

119
Разходките по време на реч са неуважение към оратора!

2015.02.04 | 23:01

118
Винкел слушаш ли кво ти пей човека..изтървахте си най ценния човек даа ..а сега върви да спасяваш тиквоча

2015.02.04 | 23:01

117
До като не се чалмоса копелето ще спре да бреца прстотии и да точи евро-фондове за България

2015.02.04 | 23:01

116
До като не се чалмоса копелето ще спре да бреца прстотии и да точи евро-фондове за България,така ще му минат мъките за възр.процеси и т.н.,само некой да не ме изпревари,да го прати при пророците???

2015.02.04 | 23:01

115
Съсе-ефенди е много болен и чалмата му стяга кухата кратуна и продължават му мъките на копелето,че му остават броени земни дни неуспявайки д открие приживе майчината си родина.За това нещастно положение се намира и не може сам а си тегли фитила???
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.02.04 | 22:33

114
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ..Демокрация..? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ..Демокрация.., обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ..Демокрация.. че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери. За заключение братя сидерасти, да не забравите да се кланяте на телезвизията на Аллах, АлфаТВ.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.02.04 | 22:33

113
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.02.04 | 22:33

112
Стигнах до извода, че българите сме изключително прост и нагъл народ. Защо не ни броят в Европа? Европейците са го разбрали преди нас. Да искаш да плуеш в мизерия, когато някой ти предлага да извади поне главата ти над лайната? Да забравиш какво е било допреди 5 месеца? Да забравиш, че лакеите на петата колона са искали (и почти успяха) да те сложат в краката на джуджето с имперски мераци? Да забравиш 11 млрд. дълг, за който могат да направят отчет само за един? Да забравиш тройния шлем? Да забравиш полицейското беззаконие срещу мирните протестиращи? Да забравиш командированите на границата мизерстващи? Да забравиш откраднатото? Да забравиш, че искаха да ти затворят устата с нови закони? Да забравиш удавените от миналата година? Да забравиш пееФ? Да забравиш белия автобус? ... Ми, щом си забравил всичко това, и като идиот обвиняваш тези, които искат поне нещо малко да направят за теб, значи не заслужаваш никакво уважение! Жалко. българино.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.02.04 | 22:32

111
ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ АТАКА Е ПРОЕКТ НА ДПС Ако не вярвате потърсете в Google ''До г-н Председателя на ЦС на ДПС гр. София ДОКЛАДНА от Ахмед Емин – началник кабинет Г-н Председател Във връзка с постигнатото споразумение с г-н Волен Сидеров и решение на ЦОБ, аз изпълних поставената от вас задача, като предадох сумата 1 600 000 лв. /милион и шестстотин хиляди лева/ на г-н Волен Сидеров, за подпомагане на неговата предизборна кампания. Сумата бе предадена в присъствието на определените от Вас представители от ЦОБ – Камен Костадинов и Росен Владимиров. /ПЕЧАТ/ С уважение: /А. Емин/ 27.04.2005 г. гр. София'' ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Извод: АТАКА е проект на ДПС и Доган. Ахмед Доган е дал 1,6 млн. лв. на лидера на "Атака" Волен Сидеров за предизборна кампания през 2005 година.След това Доган убива А.Емин ( Бог да го прости) , за да заличи следите си, но документът останал непокътнат. Светна истината че АТАКА е проект на ДПС, със цел насаждане на етнически конфликти във България,с единствената цел разделението и. Не гласувайте за АТАКА или ДПС БЪЛГАРИ, ако не искате вийна в България, в която ''братска Русия'' отново да се яви като спасител, ДА ПАЗИ БОГ!!! Събуди се Българино!
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.02.04 | 22:32

110
ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ Говорить София. До всички Мухамедани от АТАКА, АТАКА ДПС и БСП управляваха заедно, сега и заедно ще са опозиция, АТАКА ДПС и БСП са ЕДНО и също нещо, анадъмно сидераст ефенди?
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.02.04 | 22:32

109
Волен Сидеров и АТАКА подкрепяха ДПС повече от година в миналото правителство на Орешарски, с което се съгласиха фирмите на ДПС да изсичат горите ни. Както АТАКА се съгласиха да премахнат Горските стражи във Варна и Бургас за да може фирмите на ДПС безпрепятствено да изсичат горите ни, десетки служители на горското останаха без работа заради гавзина Волен Сидеров, който подкрепи правителството на ДПС и БСП, с което стана съучастник във изсичането на горите ни!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини