Бъчварова се обърка? Призна, че Борисов ще е кандидат-президент на ГЕРБ? (обновена)

  • 21 януари 2015 08:19

  • 2186
  • 4
Бъчварова се обърка? Призна, че Борисов ще е кандидат-президент на ГЕРБ? (обновена)
© Булфото

"Вотовете на недоверие са нормални в една демократична страна. Притеснителното е, че сега ДПС прави политика за ромите и заиграва с един етнос", заяви пред Нова телевизия вицепремиерът по коалиционна политика и държавна администрация Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св..

Припомняме ви, че вчера от ДПС заявиха, че ще внесат вот на недоверие към кабинета „Борисов“ заради здравния министър Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва.

Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. смята, че не е правилно да се поиска оставката на Москов, както иска Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Бъчварова коментира и темата за кандидат – президента, който ще бъде излъчен от ГЕРБ. Тя обърка отговора на въпроса: „Кога ГЕРБ ще признае, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще бъде кандидат – президент?“ и заяви, че това ще стане, когато му дойде времето. Водещите на „Здравей, България“ веднага й казаха, че така тя е признала, че Борисов ще се кандидатира за „Дондуков 2“ и отново повториха въпроса. След като го чу за втори път, Бъчварова заяви, че се е объркала и не е чула някои думички.

„Южен поток” е важен въпрос и формално не е излязъл от дневния ред, защото ние нямаме официално потвърждение за прекратяването на този проект, освен публични изявления. Затова този проект остана в програмата на правителството, докато се вземе окончателното решение за прекратяването му. Работим много активно по въпроса с изграждането на газовия хъб, но той все още не е решение на правителството, затова той не е включен в програмата на кабинета, каза още вицепремиерът.

„Към момента имаме 1155 мерки в програма, но имаме възможност това в движение това да бъде коригирано. Всички въпроси, свързани с изборното законодателство не са включени в програмата, защото те са в правомощията на парламента”, добави тя. „Няма решение за провеждане на референдум с местните избори тази година, има общо разбиране, че референдумите трябва да са заедно с редовни избори. Лично аз смятам, че ще е малко трудно да се гласува на референдум, заедно с местните избори, но ако има решение за това, няма причина да не го направим”, каза още вицепремиерът.

„По отношение на финансовите регулатори съществува напрежение, което отразява недоверието към тях. Очевидно имаме проблеми в регулациите на финансовия сектор”, коментира още Бъчварова в студиото на „Здравей, България”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2186 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.01.22 | 00:32

4
Porednata "dqsna" komunistka nared s boko

2015.01.22 | 00:32

3
Preboidisani komunisti,dushite vi sa cherni,kato minaloto vi .

2015.01.22 | 00:31

2
С нетърпение очаквам Сидерастите да обявят кандидата си за президент, за да може ГЕРБ да го върне там , от където е изпълзял на светло !!
ицо

2015.01.21 | 11:34

1
Ужас и безумие

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини