Мрежа за икономика на знанието ще партнира на София

  • 10 октомври 2011 19:53

  • 914
  • 0
Мрежа за икономика на знанието ще партнира на София
© Булфото

Eксперти от Мрежа за икономика на знанието (Knowledge Econmy Network) ще обучават експерти от Столична община за подготовка на проекти по структурните фондове на ЕС.

За това се договориха днес Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и Борис Цизел, който е председател на борда на директорите на Мрежа за икономиката на знанието.

Knowledge Econmy Network има над 5000 членове и е сред водещите организации, притежаващи експерти в различни области, които подпомагат разработването на проекти за кандидатстване по структурните фондове на ЕС.

На срещата присъства и кметът на Марибор г-н Франк Канглев. Марибор е град Европейска столица на културата през 2012 година. Словнеският град е сред водещите в усвояването на европейски средства за развитието на градската среда. Франк Канглер изрази подкрепата си за кандидатурата на София за Европейска столица на културата през 2019г. и готовност за реализация на съвместни проекти.

Последвайте канала на

914 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини