Астролог вещае трудна 2015 г. за България

  • 05 януари 2015 13:22

  • 2432
  • 2
Астролог вещае трудна 2015 г. за България
©

2015-та ще е трудна за България и ще бъде година на борба и отговорност, прогнозира в интервю за Дарик астрологът Анелия Лечева.

Не можем да очакваме големи подобрения във финансовото състояние на народа, но ще се увеличат чуждите инвестиции в страната ни и това ще има благотворно влияние за бизнеса.

В края на януари и началото на февруари властта ще има проблеми с транспорта, комуникациите и енергетиката.

Обилни дъждове и опасност от наводнения ще има през април и май, като по това време ще се появи сериозен проблем в областта на земеделието, който ще ескалира в протести в бранша, допълни пловдивският астролог. Лятото обаче ще бъде много топло и сухо.

През лятото ще се отпуснат пари по блокираните европрограми, но есента ще се наложи да се тегли нов държавен заем. По средата на годината ще се изясни ситуацията с КТБ, но до октомври отново ще има нестабилност на банковата система, която ще повтори до известна степен случилото се през миналата година, каза Лечева.

По думите й сегашното правителство няма да се разпадне, въпреки противоречията и разногласията между коалиционните партньори. Според Лечева местните избори ще са доста трудни, а след тях Пловдив ще има нов кмет. Това обаче няма да е Иван Тотев, а друг политик от същата партия.

ГЕРБ ще излъчи млад човек за кандидат-президент, който е новатор и вероятно това ще бъде Томислав Дончев. Периодът на изборите ще съвпадне и с голям скандал в съдебната система, в който е замесена жена-магистрат.

Годината е успешна за здравеопазването и образованието и хората, които работят в тези сфери на дейност, допълни още Лечева. Ще се отпуснат европейски пари, свързани със здравословния начин на живот. Втората половина на годината ще има нови работни места в образователната система.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2432 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.03.02 | 18:04

2
стига сте давали трибуна на тези вещици

2015.01.05 | 17:34

1
s zaem za 25 miliarda i izkradeni 100 miliarda za 25 god i novi 7 miliarda koi shte gi vrashta ,mnogo qsno glad mizeria za 80 procenta ot naroda.

Добави коментар

Водещи новини