Вучков: За нови съкращения в МВР вече няма накъде (видео+снимки)

  • 05 януари 2015 11:40

  • 5077
  • 18
Вучков: За нови съкращения в МВР вече няма накъде (видео+снимки)
© Булфото

За нови съкращения в МВР вече няма накъде, но трябва да направим вътрешни трансформации, защото администрацията е прекалено голяма. Това каза пред журналисти вътрешният министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г., който присъства на 21-то издание на церемонията "Полицай на годината", предаде репортер на Novini.bg.

По думите му първа стъпка от новата година за него ще бъде административната реформа. "Административната реформа можем да я проведем по начин, който да не предизвиква сътресения. Тя е необходима и ще я обявя след седмица", допълни той. Министърът посочи, че изчисленията показват, че бюджет от 935 млн. лв за персонал може да стигне за възнаграждения без да бъдат намалявани за около 47 хиляди служители на МВР.

"Като състав от 47 хиляди човека, МВР работи на границата на кадровия санитарен минимум. Под това число просто няма как да се случват нещата. Дано да имаме подкрепа за реформите, които предприемаме в администрацията на МВР. Аз разчитам на такава реформа и от изпълнителната власт в лицето на премиера и вицепремиерите, и в лицето на парламента, който трябва да гласува законите", допълни още той.

На церемонията в НДК голямата индивидуална награда "Полицай на годината" получи служителят на "Криминална полиция" Димитър Замфиров. Призът бе връчен от министъра на вътрешните работи. Замфиров е разследващ полицай. Миналата година е разкрил поръчково убийство.

Втора индивидуална награда получи Виктор Празов от Охранителна полиция-Пловдив. Наградата му бе връчена от зам.-вътрешния министър Цвятко Георгиев. Празов на 7 април е задържал двама мъже в Пловдив, в дома на единия е открито голямо количество наркотици.

С тази награда бе отличен и Живко Даскалов от Криминална полиция -Бургас, който е участвал в разбиването на канал за трафик на проститутки.

Трета индивидуална награда получи Славей Бисеров – полицай от Гранична полиция, който на ГКПП "Илинден" при проверка на автомобил с румънска регистрация открива голямо количество канабис.

Колективна награда получи Гранична полиция-Елхово, чиито служители през изминалата година работиха при усложнена оперативна обстановка заради миграционния натиск. Наградата бе връчена посмъртно и на загиналия при катастрофа край Горно ябълково служител на МВР Асен Асенов.

Специална награда за граждански принос към работата на полицията бе връчена на Стефан Русев от Сливен мъжът е запален планинар, който през миналата година спаси изгубили се в местността Карандила край Сливен деца.

Вътрешният министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. поздрави всички наградени. Той обеща, че предстои реформа в системата. Вучков заяви категорично, че гарантира, че няма да допусне сътресения в системата на МВР.

Галерия от снимки вижте ТУК

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5077 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2015.01.07 | 18:22

18
Защо храним най-много милиционери на глава от населението в Европейския съюз?
жоро

2015.01.07 | 11:38

13
Точно ти съм сигурен ,че не ме храниш!

2015.01.05 | 16:02

4
РЕЖИ, прекалено много бунаци издържаме!

2015.01.07 | 11:39

17
Ох, ти най-много издържаш...

2015.01.07 | 11:39

16
60000 ушеви свини хрантутим,дето нищо не вършат!!
НОК

2015.01.07 | 11:39

15
Плащаш на МВР да си бъркат в носовете - плащаш и на СОТ да те пази...
Eminem

2015.01.07 | 11:39

14
Ами съкратете администрацията и без тва само лапат едни пари и нищо не правят Вучкооов...
тд

2015.01.05 | 17:37

12
Така ли бе Вуче .... Ми почни от личната ти ескорта - та стигни до ТУМБАЦИТЕ на ниво -ПАТРУЛ

2015.01.05 | 17:36

11
TOIA POLIZAI NA GODINATA PRILICHA NA HODJA,SAMO DETO MU LIPSVA CHALMATA
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.05 | 16:02

3
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!

2015.01.05 | 17:36

10
Споко това правителство е сбир щайн такова не може да издържи дълго те самите тиквуни се чудят как се събраха и самите те не си вярват повярвай месец или 2 още и цялата сергия с тикви арпаджик и тем подобни ще започне да загнива!
бостан от тикво зарзават

2015.01.05 | 17:36

9
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата
до 4

2015.01.05 | 17:36

5
на майка ти вагината е с размерите на магарешко уше

2015.01.05 | 17:36

8
A na tvoita s razmerite na popski rakav :)

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини