Плевнелиев: Аз съм от партията на добрите

  • 08 октомври 2011 14:03

  • 3045
  • 22
Плевнелиев: Аз съм от партията на добрите
© Интернет

Вашият девиз е труд и постояннство, това е и нашият девиз.

С тези думи се обърна кандидатът за президент на ПП ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното към жителите на град Габрово, които се събраха на централния площад за предизборния концерт на партията, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Пред тях Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Маргарита Попова обещаха, ако спечелят президентските избори, да поемат единствено ангажиментите, които могат да изпълнят и да останат честни и почтени спрямо българските граждани.

Росен Плевнелиев заяви, че изповядва нов тип политика, която се подчинява само на изпълнените обещания и реалните действия в полза на хората и регионите и припомни на габровци колко политици са минали през тях и колко много са им обещали. За пример посочи тунела под връх „Шипка“, на който предишни управляващи са правили не една, не две, а три първи копки. За сегашното правителство този проект е национален приоритет, работи се усилено по него и до 9 месеца се очаква строителното разрешение, обясни Плевнелиев.

С дамяновска домашна погача, замесена от брашното на местните стопани, посрещнаха по-рано жителите на севлиевското село Дамяново кандидат-президентската двойка и председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. Разбирам, че сме от една партия – тази на добрите, бяха първите думи на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното към препълнената зала в селското читалище, а пенсионерът Михаил Донков го посъветва да не изпуска строителството от поглед и занапред. Да не забравя и земеделието макар президентът да няма правомощия пряко да се намесва, защото в това е бъдещето на България.

Последвайте канала на

3045 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар

2011.10.10 | 10:57

17
Плевнелиев, ти си охлюв! Ти си един гол охлюв - плужек, който НЕ СЕ ВЯСВА НА ПРЕДИЗБОРНИ ДЕБАТИ И ДИСПУТИ, защото те е страх да не те разбчерат, че си гербарска КУХА ЛЕЙКА!!! Вчера гледах по Канал 3 предаването "5 за 4" как се усукваше като глист, когато водещият те питаше за скандала с предлаганите ти подкупи! Бегаш от коментар като дявол от тамян! Фалшив като цялото миризливо гербарство! На 23.10 НЯМА ДА ГЛАСУВАМ за вас олигохрена от шизо-Атака Субсидеров, защото рушите България, кретени!
до 1-я коментатор

2011.10.10 | 10:57

16
По-полека ,че от яд чак ще де задавиш ! Гадостите които червените бълват се изсипват върху собствените им кандидати . Колкото и да се пените м Герб ще спечели !
БАЧО КОЛЬО

2011.10.10 | 10:42

4
ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ,КОЛКОТО СДС ,НДСВ И ДРУГИ ДЕСНИ РАЗБОЙНИЦИ И КРАДЦИ НА НАРОДНОТО БОГАТСТВО ,ТРУПАНО С ДЕСЕТИЛЕТИЯ ПРЕДИ ДА СЕ ПРЪКНЕ ИЗМИСЛЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ШИБАНАТА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА.
Народен съд

2011.10.10 | 10:57

15
Другаря ПлевеЛиев ще вземе да си повярва :)) Защо не каже колко пари внесе в ГРАБ през проектите и изпълнителите?
vanko76

2011.10.10 | 10:57

14
Плевнелиев от партията на предателите и мутрите си ти.
БКП

2011.10.09 | 15:49

1
Имате си един политически охлюв с очила на Позитано ! Председател на цяла партия !
niki

2011.10.10 | 10:57

13
rosen4o ti si edna marionetka na boiko borisov, dano nikoi ne glasuva za vas , samo si pravite reklama
Гого

2011.10.10 | 10:57

12
Може мизерниците от Герб да не изкарат целият си мандат нито икономиката тръгна нито доходите а обедняването е повсеместно. Едва ли могат да се надяват на повече ще бъдат изритани като Доган със шутове.

2011.10.10 | 10:57

11
Ако сти чели ,приказката "Лъжливото овчарче"-това са ГЕРБ начело с главния овчарин Бойко мафиота и гледачите Ц.Ц , С.Д ,И компания?

2011.10.11 | 12:40

18
Така е в държавата Катуница... Свежата кръв на младите и кадърните изтича навън. Кръвта на пенсионерите изтича заедно с последните им спестявания. Кръвта на потребителите на ток, парно, вода и газ - в джобовете на монополистите. А тази на унизените и отвратените от всичко това отдавна е заприличала на грозен съсирек от тихо недоволство, мълчалив бунт и овчедушно търпение. България кърви, а вечно правоимащите с вампирско настървение преразпределят ли, преразпределят територии, средства и влияния. Но момент! Нали идат избори и някой трябва да сложи етикета „етнически мир” върху последната останала кръвна банка! После следват само пронизителната аларма и непрекъснатата линия върху медицинския монитор... България кърви! Пука ли му на някого?
.

2011.10.10 | 10:56

10
Хили се като ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини