Софи Маринова обмисля да кръсти дъщеря си Клеопатра

  • 09 декември 2014 13:47

  • 4851
  • 3
Софи Маринова обмисля да кръсти дъщеря си Клеопатра
© Булфото

Фолкпевицата Софи Маринова, която е бременна с второто си дете, разкри вариантите за име на бебчето пред списание LOVE style. "Детето ще носи моето презиме и фамилия”, казва още Софи.

Тя иска да има момиченце.

Врачка й предсказала, че второто й дете ще е от женски пол. Ромската перла се колебае между няколко имена –Клеопатра, Мария, Софи, а може и да носи името на любимата й индийска актриса Айшвария Рай.

Последвайте канала на

Novini.bg
4851 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.12.12 | 10:46

3
Последното име е най-хубаво - Шалвария Рай. Това ми беше най-големия проблем,как ще си кръсти малкото цинге,дето още не се е пръкнало на бял сват!

2014.12.12 | 10:46

2
Със сигурност не познава историята на Клеопатра,тя е била нещастна управляваща,предала е всички от царството си,давайки зърното на римляните,предлагала се е на всички,за да спаси царството си,но вместо това го закопава,убила е и роднините си,за да властва и жаждата за власт,но не се справя с управлението и живота ѝ завършва трагично самоубийство или убийство,не се знае със сигурност кое от двете,комплексирана е.Постъпва глупаво и когато има преимущество в морската битка,но се отказва да я води,вероятно от нерешителност,неспособност и страх.Целият ѝ живот е нещастен.

2014.12.11 | 21:01

1
KLEOPATRA MANGALKA DJIHADISKA

Добави коментар

Водещи новини