Ледената кралица Асдис Ран в в топ 10 в президентска кампания на Исландия

  • 05 май 2024 06:58

  • 1858
  • 5
Ледената кралица Асдис Ран в в топ 10 в президентска кампания на Исландия
© Инстаграм

Ледената кралица Асдис Ран съобщи, че е влязла в топ 10 в президентска кампания на Исландия.

„Изключително съм горда и щастлива да ви съобщя, че успях да вляза в топ 10 на кандидатите за президент в предстоящите избори. Състезавам се с още 70 претенденти, така че това място е престиж за мен”, съобщи за „Телеграф“ Асдис при излизането на резултатите. 

От пост в социалните мрежи се вижда, че тя в момента е на седма позиция сред претендентите да станат ръководители на Исландия.

„Вярвайте в себе си и всичко е възможно“ - гласи слоганът на блондинката. „Развълнувана съм и много благодарна, че имам възможността да се впусна в това голямо приключение в моя живот. Това е тотално ново поле, но аз се опитвам да вкарам в него малко от чара на Ледената кралица“, добавя с усмивка тя.

Голата кралица Асдис Ран се реши - ще става президент

Асдис много беше ентусиазирана след първия тв дебат за президентските избори. Асдис Ран коментира кандидатурата си за президент на Исландия преди около месец. Тогава тя потвърди новината, като обясни, че влиза в надпреварата с голямото желание за промяна. Красавицата била приета много добре още в самото начало, като била определена за кандидат на младите хора, които искали да променят страната и да видят начело на управлението нов лидер с качества и желание за промяна. Очевидно след предварителната кампания голяма част от избирателите са припознали именно нея в този образ. Финалът на президентските избори в Исландия е на 1 юни.

Българските почитатели на блондинката харесаха новината в мрежата и я подкрепиха със стотици харесвания. „Не съм исландец, но ако бях, задължително щях да гласувам за вас“, написа БГ почитател на Асдис.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1858 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.05.05 | 14:33

5
Айде на к,урвите ! Пълен напред ! Няма само във Франция , Холандия , Канада да управляват педалите ! Нека и Исландия да се запише ! Малко хора са и всеки може данайбе президента !

2024.05.05 | 14:17

4
Тя е почти сигурна за президент на Исландия, но това, което ме притеснява е огромния стрес, който й предстои. Тя ще има нужда от редовен секс, който вероятно само аз мога да й осигуря.
Чичо Пенчо мировянски

2024.05.05 | 11:45

3
Тая я лигавих навремето .
ЩО.СЧУПИ

2024.05.05 | 08:40

2
В.СОФИЯ.И.В.СТРАНАТА
НЕ.Е

2024.05.05 | 08:40

1
ЛЕДЕНА.А.МЕДЕНА

Добави коментар

Водещи новини