Признаци, че е време да смените фризьора си

  • 18 ноември 2014 17:22

  • 2222
  • 1
Признаци, че е време да смените фризьора си
©

Ако изредените ситуации по-долу са ви познати, то категорично е време да си потърсите нов фризьор. Той не ви слуша Комуникацията е основна предпоставка за разбирателство и добре свършена работа и това важи за всяка сфера от живота. Ако фризьорът/фризьорката не ви изслушва внимателно, не се съобразява с вашето мнение, не обръща внимание на това, което искате да стори с косата ви (например, напълно пренебрегва прическата от снимката, която сте му занесли и която искате да претвори по възможно най-подходящ начин върху вас) то помислете добре дали да се връщате повторно в салона.

Кара ви да се чувствате неудобно.

Постоянно ви подпитва каква козметика за коса ползвате, защо не се подстригвате по-често, защо сте оставили цветът на боята на избледнее толкова...

Работата му/ѝ е да се погрижи максимално добре и бързо за косата ви, независимо в какво състояние се намира тя. Ако бяхте фризьор и разполагахте със скъпа служебна козметика за коса, сигурно нямаше да се нуждаете от подобна критика. Не позволявайте да ви карат да се чувствате виновни от факта, че не ползвате козметика за десетки левове, нито, че нямате възможност да се боядисвате или подстиргвате на всеки 30 дни. Две от характеристиките на призванието фризьор са деликатно отношение и още по-деликатно съветване на клиента.

Самозабравя се с ножицата.

Няма нищо по-неприятно от това да установите, че липсват 5 пръста от дължината на косата, за чиято липса не сте се разбирали изрично. Всеки път казвате да подстрижат само връхчетата, но се разделяте с много повече. Ако поискате обяснение, ви отговарят, че косата ви не е в добро състояние. Дори това да е така, вие сте тези, които решават точно с колко коса искате да се разделите. В случай, че това се случи повече от веднъж, е време да смените фризьора си.

Прочети повече

Последвайте канала на

Нора Виткова
2222 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.11.20 | 02:55

1
Dola Racistka e Boryana

Добави коментар

Водещи новини