Проститутки споделят за какви "услуги" мъжете ги поръчват най-често

  • 08 ноември 2014 19:06

  • 32937
  • 6
Проститутки споделят за какви "услуги" мъжете ги поръчват най-често
©

Мъжете не могат да споделят всичките си сексуални желания със своите половинки, за това част от тях се обръщат към "професионалистки". Те разкриха най-честите мъжки копнежи.

Все още има доста жени, които не искат да го правят. Според една от експертките по орална любов, именно това е една от най-търсените "услуги", пише "Новинар".

Кучешката поза е блян номер две. Когато става въпрос за страстен и освободен секс, това е най-предпочитаната поза. Тя позволява на мъжете да се чувстват господари и да доминират.

Третото най-търсено сексуално изживяване е секс в тройка. Ключът към успешната тройка е в това партньорът ви да бъде сигурен, че наистина нямате нищо напротив. Фантазиите на мъжете са различни, но една от най-ярките е секс с две жени.

След като сбъднат и тази еротична мечта, повечето мъже се връщат към стандартния секс и рядко искат да пробват тройка отново.

Използването на различни секс играчки е идеален начин да разбиете монотонността в сексуалния ви живот и да увеличите интензивността на удоволствието. Другата "тема табу" е аналния секс. В порноиндустрията това се е превърнало в рутина, но бъдете сигурни, че мъжете със сигурност мечтаят за това.

"Професионалистките" споделят още, че често им се налага да играят роли по желание на клиента. Най-популярни са шеф и секретарка, учител и ученичка, полицайка и затворник и медицинска сестра и болен.

Последвайте канала на

Novini.bg
32937 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Petia

2017.05.15 | 10:46

6
Анален, орален секс - всичко тръгна от хомосексуалните. Нали няма как иначе да се задоволяват. И оттам и другите се извратиха вече. Сексът е кеф, но хората явно вече са бетер животни щом позволяват плътските удоволствия да определят живота им.
aazzssee

2017.05.15 | 10:46

5
Много правилно Petia. Дай Боже повече хора като теб

2017.04.12 | 15:36

2
Petia! Ми ти разсъждаваш като госпожица Дърева!
Бойко Борисов е педераст!

2017.04.13 | 01:52

4
Някой да е виждал хомосексуалният Боко Тиквата с жена от 2001 година откато му дават мазната мутра по телевизията!? Не! Това не ви ли говори, че това същество е напълно сбъркано!? Как това същество от третия пол ще се защитава семейството и децата в България!?
Бойко Борисов е педераст!

2017.04.12 | 15:36

3
Боко Тиквата вече се подготвял за затвора! Тиквата щял да се подлага на опреция в Турция за смяна на пола и да си избелва ануса! В началото на всеки месец получавал бурканче юнашко мляко от турския президент Ердоган!
dupeblizov

2017.04.12 | 15:35

1
prostitutkite sa nayi-gotini Geni. pozdravljavam gi.

Добави коментар

Водещи новини