Иван Костов: ГЕРБ рекетира ромските босове

  • 03 октомври 2011 14:18

  • 1241
  • 3
Иван Костов: ГЕРБ рекетира ромските босове
© Булфото

ГЕРБ провежда брутална рекетьорска акция спрямо босовете на ромското малцинство, за да овладее контрола върху ромските гласове.

За това предупреди лидерът на ДСБ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.  По думите му управляващите опитват да изместят ДПС и БСП от контрола върху ромския вот.

Тъмносините отново поискаха оставката на вицепремиера и вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който бил в троен конфликт на интереси, не само защото съвместявал министерския пост с този на шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, но и отговарял за средствата за декадата на ромското включване.

„Този троен конфликт на интереси не е случаен, защото чрез него ГЕРБ правят опит да използват зависимостите на тези хора, преди всичко бароните на ромската общност, които използваха парите от ромската декада, за да построят своите дворци. Тези, които МВР оставя безнаказани за извършените нарушения, тези, които биват освободени и помилвани от затвора, след като бъдат осъдени. Всичките тези форми на използване на зависимостите, за да бъдат рекетирани, са в ход, за да бъдат привлечени гласовете", категоричен бе Костов.

По думите му от тази битка ще спечели ДПС със сигурност: „Вероятно ще загуби БСП. Ако ГЕРБ проведе операцията по рекетирането на бароните, ще спечели и тя и ще бъде „бита инжекция с адреналин право в изнемощялото сърце на „Атака". Затова призоваваме хората да излязат да гласуват", каза още Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1241 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ррр

2011.10.08 | 12:13

3
Ние сме по зле от държава от третия свят.
Прокурор

2011.10.04 | 08:05

2
Само крадци и разбойници се появяват на снимките в сайта. Софиянски се мъдри седмици наред ,сега снимката и на сливенския кмет-крадец се появи. Хубави кадри ,няма що!

2011.10.04 | 07:59

1
ЕЙ, НЕНОРМАЛНИЦИ, ИЗПИШЕТЕ НА МАЙЧИН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК КАКВО ЗНАЧАТ ТЕЗИ ДУМИЧКИ ,ИЗПИСАНИ КАТО ИЕРОГЛИФИ , АМА НЕ НА КИТАЙСКИ , АМИ НА ПАТАГОНСКИ! ТОВА СИ Е ЧИСТО ЧЕНГЕДЖИЙСКА РАБОТА , ЗА ДА СЕ ВЪЗПРЕПЯТСТВАТ ХОРАТА ДА ИЗКАЗВАТ ЛЕСНО СВОИТЕ КОМЕНТАРИ! МАХНЕТЕ ГИ ВЕДНАГА!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини