Променят движението по АМ Хемус

  • 03 октомври 2014 16:36

  • 1529
  • 0
Променят движението по АМ Хемус
© Булфото

Поради извършване на строително-монтажни работи, от 6 октомври ще бъде въведена временна организация за безопасност на движението на обект "Автомагистрала "Хемус" в участъка Белокопитово-Каспичан /от км 337+302 до км 342+200/, подобект "Реконструкция на път I-7 Силистра-Шумен.

Това съобщават от пресцентъра на общинската администрация в Шумен, позовавайки се на информация на изпълнителите на обекта "Автомагистрали - Черно море". Движението ще де извършва по основен обходен маршрут - отклоняване от разклона на път I-7 за с. Тимарево и включване в път III-7004 (с. Хитрино - с. Тимарево - с. Струйно) и включване в път I-2 (Русе-Варна). Основният обходен маршрут се отнася за всички моторни превозни средства, пътуващи от Силистра и движещи се в посока Шумен, Варна, Русе, София, и обратно.

Предвиден е и алтернативен обходен маршрут, който да обслужва междуградските автобуси и жителите на селата Панайот Волово,  Белокопитово и Върбак. Движението, осъществяващо се по път I-7 в посока Шумен, Варна, Русе и София ще се отклонява през селата  Панайот Волов и Белокопитово, и ще се включва в пътя от Русе за Варна, се посочва още в съобщението.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1529 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини