Коли за милиони продадоха на панаира в Пловдив

  • 30 септември 2011 21:09

  • 2567
  • 0
Коли за милиони продадоха на панаира в Пловдив
© Интернет

Коли за няколко милиона лева бяха продадени само за броени дни по време на провеждащия се Автомобилен салон в рамките на Есенния панаир в Пловдив.

Много от официалните представители на различните марки отчитат прилично количество сделки.

На повечето от щандовете продават по над 2-3 автомобила на ден. Въпреки това обаче някои от дилърите споделят, че са очаквали повече от пловдивския автосалон. Особено на фона на ръста на продажбите от над 20%, които отчетоха дилърите на нови автомобили за първите осем месеца на годината и сериозното количество сделки по време на автоизложението в София, което се проведе в началото на лятото.

Сравнително равен интерес има към леките и лекотоварните модели,
отчитат от щанда на "Ситроен". Премиерните модели също се радват на добри продажби. Така например трите нови модела на "Хюндай" - i40, Veloster и Elantra, които за първи път бяха представени на родната публика, успяха да изместят от първото място хитовия i30, но само за периода на автосалона, похвали се шефът на "ИНД Комерс" Стефан Митов.

Най-сериозно любопитство сред посетителите обаче логично предизвикаха моделите на китайската марка Great Wall. До края на годината моделите ще започнат да се произвеждат в завода на "Литекс Моторс" край Ловеч, но само от автосалона вече има заявени над 50 бройки. На не малък интерес се радват и луксозните марки, където има модели и по над 100 хил. лв.

Последвайте канала на

2567 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини