44 държави ще участват на тазгодишното издание на Пловдвиския панаир

  • 20 септември 2011 13:13

  • 901
  • 0
44 държави ще участват на тазгодишното издание на Пловдвиския панаир
©

Нестабилността в стопанския живот ще се види на изложенията по време на Международния технически панаир, който започва на 26 септември.

Това заяви на пресконференция Иван Соколов, главен директор на Панаира. Панаирът се утвърждава като най-добрият в Югоизточна Европа, поясни той.

Според него на 67-то издание на Техническия панаир има много заявки да се сключат добри сделки. Мотото на тазгодишния панаир е "Нов живот. Нови технологии". На този форум ще доминират фирмите, свързани със зелените технологии и чиста енергия.


884 директни изложители и 590 представени фирми от общо 44 държави ще участват на тазгодишното изложение. 244 нови фирми ще се представят на Международния технически панаир през тази година, съобщи Богомил Бонев, изпълнителен директор на Международен панаир Пловдив.

По думите му това се дължи на създадените добри условия от ръководството на Панаира. Страна партньор през тазгодишното издание на форума е Русия. За нас присъствието на Русия като партньор е много важно и мисля, че ще е полезно за българския бизнес, каза Бонев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
901 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини