Някои умопомрачителни профили в руските сайтове за запознанства

  • 24 септември 2014 15:32

  • 7168
  • 0
Някои умопомрачителни профили в руските сайтове за запознанства
©

Русия разполага с много оръжия за унищожение на планетата, но само жените им са по-опасни от AK-47.

Едва ли има човек на планетата, който да не е чувал за Ирина Шейк или Мария Шарапова. Сигурни сме, че има още много рускини зад ъгъла, чакащи своя агент да ги открие. По-голямата част от нежния пол мечтае за бляскаво бъдеще, признание и специално отношение, а това не е толкова лошо, все пак не е невъзможно.

За съжаление, интернет отдавна е дал тежка присъда на някои руски авантюристи и техните профили. Мрежата е голяма и неприличните снимки дебнат отвсякъде. Запознай се с някои от най-култовите кадри на профили в сайт за запознанства от далечната братска Русия - и тях не можем да настигнем.

Мократа жена действа подсъзнателно на всеки мъж, което обяснява и наличието на толкова много плажни страсти (не бяхме ние на втора шамандура, време е да спрат обвиненията). В този случай не сме сигурни, че тази млада девойка успява да постигне същия ефект - фотошоп ни разглези, признаваме си. Успех в следващите кадри, когато може да легне в мусаката.

Кой е казал, че жената не може да бъде възбуждаща в кухнята? Това руско девойче е изпълнило всичко необходимо, за да позира на корица на Playboy: носи високи токове, владее чупката и гледа страстно... гледа точно в обектива. Не обръщай внимание на стената.

Още по темата четете ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
7168 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини