Изложба на тракийски съкровища ще бъде показана в Брюксел

  • 30 септември 2011 11:41

  • 1744
  • 0
Изложба на тракийски съкровища ще бъде показана в Брюксел
©

На 11 октомври 2011 година, от 18.00 часа, е откриването на изложението на тракийските съкровище в Брюксел. На откриването ще присъства премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Поканени са още председателят на Европейския парламент Йежи Бузек. Покани ще бъдат отправени до председателя на Европейската комисия Жозе БарозуЖозе Барозу Жозе Барозу - португалски политик, председател на Европейската комисия. Роден на 23 март 1956 г. в и до председателя на Европейския съвет Хенрих Ван Ромпой. Това става ясно от стенограмата от заседанието на Министерски съвет.

Заместник-министър Митко Тодоров представя пред министрите резултатите от посещението на министъра на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко във Франция. „Справя се добре, резултатите са добри. Споразуменията, които са подписали за участие на български изложби, на византийското съкровище в „Лувъра”, за Гранд опера и за другите институции заедно с министъра на културата на Франция са подписани, и последното е меморандум за съвместни филмови продукции между Франция и България”, казва Митко Тодоров.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се интересува дали е подписано споразумението за сътрудничество и коментира: „Между другото и френското кино е в такъв възход в момента, какви филми правят. Винаги е било добро, но просто това би било добре”.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1744 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини