За Катуница ще изслушват Веселин Вучков, вместо Цветанов

  • 28 септември 2011 10:39

  • 1800
  • 0
За Катуница ще изслушват Веселин Вучков, вместо Цветанов
©

Зам.-министърът на вътрешните работи Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. ще бъде изслушан в парламента тази седмица по случая в Катуница, по предложение на ПГ на „Атака”.

Депутатът Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно от ПГ на Коалиция за България обаче възрази срещу приетото предложение, защото според него, уговорките между ГЕРБ и „Атака” продължават.

„Стигна се до това, за което сте се разбрали – да пробутате на Народното събрание да бъде изслушан зам.-министър. Не може по такъв селски и тарикатски начин да омаловажавате искането за изслушване на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и вътрешния министър Цветан Цветанов”, заяви Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно от БСП.

Той предложи да бъде отхвърлено предложението за изслушването на зам.-министър Вучков и в парламента да отиде министър-председателят, но това бе отхвърлено от мнозинството.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1800 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини