Богаташка щерка ражда в Космоса

  • 14 август 2014 10:03

  • 2702
  • 0
Богаташка щерка ражда в Космоса
©

Щерката на британския аристократ сър Ричард Брансън ще бъде първата жена, която ще ражда в Космоса, пише в. "България днес".

Бременната в четвъртия месец Холи е един от пътниците на финансирания от баща й полет в околоземна орбита, който трябва да бъде реализиран до края на годината. Тя е омъжена за Фреди Ендрюс, който е сред топмениджърите в конгломерата от компании на Ричард "Върждин Груп".

Новината съобщи лично Брансън, чието лично състояние се оценява на 4,4 млрд лири. Фамозният полет в края на 2014 г. е начинание на фирмата му "Върджин Галактик", която от една година насам предлага космически пътешествия на цена от 200 хил. долара.

Първите пасажери на "Спейс шип 2" ще бъдат шестима, сред които и Холи. Те ще излетят в отрития Космос от новостроящия се частен космодрум "Спейсспорт Америка" в щата Ню Мексико, които е с дължина почти 4 км. Полетът ще продължи около 90 минути, което според прогнозите ще бъде достатъчно на Холи да роди внук на един от най-заможните и известни бизнесмени на Острова.

Novini.bg напомня: Не забравяй, че от септември ти водиш!

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2702 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини