Джеймс Артър пристига в България

  • 12 август 2014 13:15

  • 1638
  • 0
Джеймс Артър пристига в България
©

За пета поредна година Coca-Cola Happy Energy Tour ще разтърси цяла България. Криско, Мария Илиева, Жана Бергендорф, Михаела и Вензи, Рафи и Кристо, Ангел и Моисей са само малка част от музикалното торнадо, което ще се завихри във Варна, Бургас, Русе, Велико Търново и Пловдив. Кулминацията на емблематичното турне ще бъде в София, където на сцената ще се качи сензацията в световния шоубизнес Джеймс Артър.

Таланливата британска звезда пристига за първи път в България. Изпълнителят на „Impossible“ предизвика истински фурор сред феновете с видео обръщение от личната си Facebook страница: „Елате да се забавлявате с мен и с още много други звезди на 5-годишнината на Coca-Cola Happy Energy Tour на 14 септември в София!“ Вижте видеото ТУК.

Наричат гласа на младия Джеймс „благословен“, а песните му се продават в 2,5 милиона копия по света. Дебютеният му сингъл „Impossible“ светкавично заема първата позиция в музикалните чартове на 34 държави и става носител на приза „Най-добър британски сингъл” на престижните BRIT Awards.

Novini.bg напомня: Не забравяй че, от септември ти водиш!
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1638 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини