Министър Ненков представи екипа си в МЗ (видео)

  • 12 август 2014 12:41

  • 3210
  • 3
Министър Ненков представи екипа си в МЗ (видео)
©

Министърът на здравеопазването Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност  представи екипа си си на пресконференция. Заместник-министрите на Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност  са Лидия Нейчева (от кабинета на Марин Райков), Любомир Бакаливанов, Лилия Иванова – главен секретар в Министерство на здравеопазването.

Министърът на здравеопазването обяви, че вече има изготвена програма на служебния кабинет, по която вече се работи. "В здравеопазването имаме няколко прости задачи - ще се опитаме да не допускаме трусове за колегията в системата. Тече процес за извеждане на децата от медико-социални грижи. Ще поддържаме този ход. Напреднал е процесът за националната система на здравеопазването", отбеляза приоритетите си Ненков.

Той коментира, че от самото начало на мандата си се е сблъскал с трус, с който се е справил. "Ще положим усилие колегите и пациентите да се чувстват спокойно”, увери Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност .

Ненков коментира, че все още не са завършили проверките за скандалните уволнения от предишния здравен министър. Той каза, че тези болници не са леки за проверка и, че трябва време. Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност  поясни също, че няма други уволнени директори, но има промени в бордовете.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3210 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.01.07 | 13:09

3
Кога ще се вдигнат заплатите в Спешна помощ със 100%,кога ще се стимулират младите да учат медицина за да има лекари и сестри в линейките,кога ще се закупят нови линейки Мерцедес Спринтер а не като сегашните каруци???До кога ще се харчат милиони за глупости спешната ще е в криза заради липса на кадри???

2015.01.07 | 13:09

2
В България НЯМА по - голям изрод , урод и ПРЕСТЪПНИК от ТИКВАТА !Комунист ,бандит , наркотрафикант , възпитаник на ДС - българското ГЕСТАПО в Симеоново ! Само тоя крадед и лъжец е виновен за всички бедствия ! ГОСПОД ни предупреждава ! В затвора , а не във властта !!!САМО ВОЛЕН и АТАКА !
АНОНИМЕН

2015.01.07 | 13:09

1
ТОВА СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО Е НА ГЕРБ!!!!!!ВНИМАВАЙТЕ БЪЛГАРИ СЪС ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!ТЕЗИ АБДИКИРАХА ОТ ВЛАСТТА,НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ БЪДЕМ ОЩЕ ПО ЗЛЕ ОТПРЕДИ. ГЕРБ Е ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ,ТЯ ОБСЛУЖВА БОГАТИТЕ И КАПИТАЛИСТИТЕ!!! ДОЛУ ГЕРБ!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини